Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Terug van ruim 4 weken vakantie in Costa Rica kunnen we niet anders dan grote waardering uitspreken voor de fantastische organisatie van Better Places. De dames van deze organisatie verdienen alle lof voor de snelle en accurate wijze waarop alles is georganiseerd en de snelle reacties op al onze vragen… Prima hotels, leuke excursies en de persoonlijke aandacht op de verjaardag van onze kleinzoon was klasse.”

Lees hieronder meer Costa Rica reiservaringen.

”We hebben vanaf het begin heel goed contact gehad met Better Places, we hebben aangegeven wat wij graag willen van een vakantie en zij hebben echt een goed voorstel gemaakt. We hebben een top vakantie gehad. Goede service, kennis van het land is uitstekend en ze luisteren echt naar wat je wil. Ik zou ook iedereen aanraden om naar de Bri Bri indianen te gaan, geweldig!”

Meer Costa Rica reiservaringen?

Benieuwd naar meer ervaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de Costa Rica reiservaringen van een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben.

Plan jouw reis naar Costa Rica

Ben je op zoek naar een bijzondere Costa Rica rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Miranda, de reisexpert in Costa Rica. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Miranda.

Costa Rica foto's van onze reizigers

Image
Costa Rica
Image
Strand Costa Rica
Image
Costa Rica vogel
Image
Costa Rica
Image
Costa Rica natuur
Image
Costa Rica kolibrie
Image
Costa Rica strand
Image
Costa Rica

Reiservaringen Costa Rica

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Costa Rica op TrustpilotRondreis of Reviews.

Costa Rica met kinderen

Wil je graag naar Costa Rica reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Costa Rica met kinderen.

Beste reistijd Costa Rica

Hou voor de mooiste Costa Rica ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Costa Rica is in de maanden december tot en met april. Ook in september kan je prima reizen door Costa Rica. Lees meer over de beste reistijd Costa Rica.