Cuba specialisten Julio & Monique

Plan jouw reis naar Cuba

Ben je op zoek naar een bijzondere Cuba rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Julio, de lokale Cuba specialist. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Julio.

Julio - Reisexpert Cuba

Hola, ik ben Julio, en ik ben jouw Cuba specialist. Ik ben geboren en getogen op Cuba en Trinidad is mijn geboortestad. Ik woon nu het grootste deel van het jaar in Nederland, maar ga geregeld terug naar mijn thuisland. Ik help je graag om de perfecte balans te vinden tussen de highlights - wat je echt niet mag missen - en de indrukken je zelf graag wilt opdoen.

Cuba specialist Julio

Monique, Cuba specialist

Ik ben Monique en ik help Julio met de aanvragen voor Cuba. Na mijn toeristische opleiding en een talencursus Spaans in Latijns-Amerika, raakte ik nog meer geïnteresseerd in dit continent en besloot de opleiding Talen en Culturen van Latijns-Amerika / Spaans in Leiden te volgen. Tijdens en na mijn studie heb ik al heel wat ervaring in de reisbranche op kunnen doen en heb ik ook mooie reizen door onder andere Latijns-Amerika mogen maken. Op Cuba heb ik met de bus gereisd van west naar oost en verbleef ik ook in casas particulares. Ik ken het hele eiland en kan je dus perfect adviseren.

Yunior - Lokale contactpersoon Cuba

Hola, ik ben Yunior en jouw lokale Cuba specialist ter plekke. Ik woon in Trinidad en ben vaak gids voor de fietstaxitour in Trinidad, maar ben vooral dé lokale contactpersoon op Cuba zelf. Heb je tijdens je reis vragen of is iets aan de hand tijdens je reis, dan help ik je daar graag bij!

Cuba specialist Yunior

Ontwerp je Cuba vakantie op maat

Cuba is uniek en de sfeer op dit eiland is met niets te vergelijken. Oude Amerikaanse auto’s rijden door straten met vervallen koloniale huizen. Cubaanse salsamuziek klinkt uit elk raam. Cowboys galopperen op hun paard over een dorpsplein. Dikke sigaren, de beste mojito’s, witte stranden en groene valleien: Cuba heeft het allemaal. 

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Julio doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Julio je wensen door en hij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het tot en met eind oktober niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Panama. 

Ondersteuning voor én tijdens je Cuba rondreis

Reisexpert Julio en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Cuba rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Yunior altijd bereiken. Daarnaast geven Julio en zijn team voorafgaand aan de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Cuba

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Cuba op Trustpilot of Rondreis.