Cuba specialisten Julio & Monique

Plan jouw reis naar Cuba

Ben je op zoek naar een bijzondere Cuba rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Julio, de lokale Cuba specialist. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Julio.

Julio, Cuba specialist

Hola, ik ben Julio, en ik ben jouw Cuba specialist. Ik ben geboren en getogen op Cuba en Trinidad is mijn geboortestad. Ik woon nu het grootste deel van het jaar in Nederland, maar ga geregeld terug naar mijn thuisland. Ik ben trots op alles wat mijn Cuba te bieden heeft: bounty-stranden, sfeervolle muziek, vrolijke en vooral gastvrije mensen en authentieke koloniale steden. Voor iedereen is er wel wat: ongerepte natuur, levendige steden, prachtige stranden, en nog veel meer. Ik help je graag om de perfecte balans te vinden tussen de highlights- wat je echt niet mag missen- en de indrukken je zelf graag wil opdoen.

Monique, Cuba specialist

Ik ben Monique en ik help Julio met de aanvragen voor Cuba. Na mijn toeristische opleiding en een talencursus Spaans in Latijns-Amerika, raakte ik nog meer geïnteresseerd in dit continent en besloot de opleiding Talen en Culturen van Latijns-Amerika / Spaans in Leiden te volgen. Tijdens en na mijn studie heb ik al heel wat ervaring in de reisbranche op kunnen doen en heb ik ook mooie reizen door onder andere Latijns-Amerika mogen maken. Op Cuba heb ik met de bus gereisd van west naar oost en verbleef ik ook in casas particulares. Ik ken het hele eiland en kan je dus perfect adviseren.

Yunior, Cuba specialist ter plaatse

Hola, ik ben Yunior en ik ben jouw lokale Cuba specialist ter plekke. Ik woon in Trinidad en ben vaak gids voor de fietstaxitour die je in Trinidad kunt doen. Ik ben ook vooral dé lokale contactpersoon op Cuba zelf. Als je vragen hebt of als er iets mocht zijn tijdens je reis, neem dan vooral contact met mij op!

Ontwerp je Cuba vakantie op maat

Cuba is uniek en de sfeer op dit eiland is met niets te vergelijken. Oude Amerikaanse auto’s rijden door straten met vervallen koloniale huizen. Cubaanse salsamuziek klinkt uit elk raam. Cowboys galopperen op hun paard over een dorpsplein. Dikke sigaren, de beste mojito’s, witte stranden en groene valleien: Cuba heeft het allemaal. 

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Julio doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Een voorstel op maat?

Geef je wensen door en je ontvangt een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Cuba rondreis

Reisexpert Julio en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Cuba rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Yunior altijd bereiken. Daarnaast geven Julio en zijn team voorafgaand aan de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Cuba

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Cuba op TrustpilotRondreis of Reviews.