Maak je een rondreis Cuba, dan zet je een stap terug in de tijd. Je wandelt door de kleurrijke, vervallen straten van Havana, waar glanzende Amerikaanse oldtimers af en aan rijden. Je ziet cowboys galopperen langs de tabaksvelden van Viñales en in het prachtige Trinidad dans je ’s avonds de salsa met de locals. Cuba is met geen enkel ander land te vergelijken.

Hoe is het nu in Cuba?

Ontvang een voorstel op maat

Geef Julio je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat. 

Boeken zonder zorgen

Als je een reis boekt in coronatijd, wil je natuurlijk weten wat de stand van zaken is op je reisbestemming.  Daarom geven je tips voor veilig reizen op Cuba. Ook hanteren we tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze individuele rondreizen door Cuba maken we gebruik van casas particulares waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je individuele rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Reisadvies Cuba

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Cuba. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Cuba

Beste reistijd Cuba

Rondreizen in Cuba

Slapen in casas particulares tijdens je rondreis Cuba

In Cuba kiezen veel reizigers ervoor om in casas particulares te slapen, in plaats van in standaard hotels. De casas zijn een soort bed & breakfasts en het leuke is dat je het land en locals zo echt leert kennen. Je hebt casas in alle soorten en maten, van eenvoudig tot heel comfortabel. Nog een voordeel: je kunt er heerlijk eten! 

Bijzondere familiereis Cuba

De stranden van Cuba zijn heerlijk om bij te komen van je reis. Kies bijvoorbeeld voor het mooie Playa Girón of voor Guardalavaca. Het bijzondere Baracoa in het oosten van Cuba is ook een aanrader: hier vind je niet alleen mooie stranden, maar ook cacao- en kokosplantages en de relaxte sfeer van het traditionele Cuba. Ga je naar Cuba met kinderen? Geen probleem. Onze lokale Cuba specialist Julio stelt graag een bijzondere familiereis Cuba voor jullie samen.

Individuele autorondreis Cuba

Wil je graag een auto huren in Cuba? Dat kan! Je kunt op Cuba prima zelf rijden en dat geeft je de kans om te stoppen waar je wilt. Julio adviseert je graag over een mooie autorondreis Cuba.

Rondreis Cuba zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je reis Cuba zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Julio, de lokale reisexpert, en hij stuurt je een voorstel op maat.