Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Geweldige rondreis door Cuba gehad! Het was voor ons eerste kennismaking met Better Places maar het was perfect vanaf het eerste contact. Persoonlijk, snel en voelden onze wensen goed aan. We reisden met de Viazul bus en overnachtten in casas particulares. De afwisseling van plaatsen was mooi en de excursies geweldig. Mede hierdoor hebben we het echte Cubaanse leven gezien en daar kwamen we voor.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

Cuba ervaring familiereis

Meer reiservaringen Cuba?

Benieuwd naar reiservaringen Cuba van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Cuba.

Plan jouw reis naar Cuba

Ben je op zoek naar een bijzondere Cuba rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Julio, de lokale Cuba specialist. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Julio.

Cuba foto's van onze reizigers

Image
Cuba
Image
Cuba
Image
Cuba zonsondergang
Image
Lokale verkoopster Cuba
Image
Tabaksboer Cuba
Image
Cubaan in auto
Image
Straat Trinidad Cuba

Reiservaringen Cuba

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Cuba op TrustpilotRondreis of Reviews.

Cuba met kinderen

Wil je graag naar Cuba reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Cuba met kinderen.

Beste reistijd Cuba

De beste reistijd voor Cuba is in de maanden november tot en met maart. In de overige maanden kun je ook prima een rondreis Cuba maken. Lees meer over de beste reistijd Cuba.