Ben je een echte natuurliefhebber, dan is een individuele rondreis door Finland een aanrader. Het is een prachtig groen land vol betoverende meren, wilde dieren en uitgestrekte bossen. In de winterperiode ontdek je de pracht van het besneeuwde Finland. Ben je nog niet om? Laat ons je inspireren!

Inspiratie voor Finland


Finland, het land van duizenden meren en bossen, het noorderlicht, stomende sauna's en een van de laatste wildernissen van Europa. Een reis door Finland belooft een avontuur, betoverende natuur, rust en ontspanning. Laat je inspireren door onze reisexperts en stel je droomreis samen door het diverse Finland. Van wilde dieren spotten tot wandelen in sneeuwschoenen en relaxen in sauna's. Dompel je onder in de Finse cultuur, er is genoeg te ontdekken! 

De Finse cultuur


In tegenstelling tot de strenge, koude winters zijn de Finnen warm, open en verwelkomend. Ze staan in verbinding met de natuur. Een klein deel van de inheemse Sami wonen in het uiterste Noorden van Fins Lapland. Ze kennen een oeroude geschiedenis en een bijzondere cultuur waar je meer over kan leren in verschillende musea. Een van de belangrijkste feestdagen onder de Finnen is het midzomerfeest. Hier wordt de langste dag van het jaar gevierd met heerlijk eten, dans en vuurwerk. Een bijzondere ervaring!

 

Plan jouw reis naar Finland

Ben je op zoek naar een bijzondere Finland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met je reisexpert in Finland. Kimmo of Suvi maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij een van onze Finland specialisten.