Marja - Reisexpert Fins merengebied

Moi! Mijn naam is Marja. Al meer dan 10 jaar woon en werk ik in Lahti, dé toegangspoort tot het Finse merengebied. Ik ben je reisexpert voor het Finse Merengebied en laat je graag kennismaken met de natuur, de groene bossen, de prachtige meren en alle outdoor mogelijkheden die deze regio te bieden heeft.

Finse merengebied expert Marja

Plan jouw reis naar Finland

Ben je op zoek naar een bijzondere Finland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met je reisexpert in Finland. Kimmo, Judith of Marja maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij een van onze Finland specialisten.

 Marja's regio's

  • Fins Merengebied

Ontwerp je Finland vakantie op maat

De natuur in Finland is ongerept en puur. Hier kun je nog uren dwalen rond meren en in bossen zonder iemand tegen te komen. Misschien spot je wel een bruine beer, een lynx of een eland.  

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Marja doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Marja je wensen door en ze stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Ondersteuning voor én tijdens je Finland rondreis

Marja, de specialist van het Finse merengebied en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Finland rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Marja en haar team altijd bereiken. Daarnaast geeft Marja je tijdens de reis graag tips over de mooiste plekken en de leukste excursies.