Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Wij hebben een rondreis gemaakt in Georgië met privé gids/chauffeur. Wij hebben via Better Places veel contact gehad met het lokale reisbureau om de juiste rondreis op maat te vinden. Het is een geweldige mooie, leuke en interessante reis geworden. Alles was perfect geregeld, onze gids sprak heel goed engels en heeft goede uitleg kunnen geven. Met hulp van het lokale reisbureau, hebben we ook nog wat minder toeristische bezienswaardigheden gezien. Wij zullen zeker Better Places contacteren bij een volgende reis!” 

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Alles was geweldig georganiseerd,en Georgië is een enorm mooi en veelzijdig land om te bezoeken. Met name als je interesse in cultuur, historie en natuur hebt. Ook de Georgische gerechten zijn absoluut de moeite waard om te proberen….. Kortom het was voor ons een geweldige ervaring en we zijn ook zeker van plan dit prachtige land vaker te bezoeken”

Meer Georgië reiservaringen lezen?

Benieuwd naar Georgië reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van anderen die een rondreis gemaakt hebben door Georgië.

Plan jouw reis naar Georgië

Ben je op zoek naar een bijzondere Georgië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Mari, de reisexpert Georgië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Mari. 

Reiservaringen Georgië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Georgië op TrustpilotRondreis of Reviews.

Georgië met kinderen

Wil je graag naar Georgie reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis Georgie? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Georgie met kinderen.

Beste reistijd Georgie

De beste reistijd voor Georgie is in april t/m september. Lees meer over de beste reistijd en wanneer jij de beste reiservaringen in Georgie kan opdoen.