Ontvang een voorstel op maat

Geef George je wensen door en hij stuurt je een voorstel.

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts alleen aanvragen voor verre reizen in behandeling met vertrek vanaf september 2021.

 

Let op: Slovenië zit volgeboekt voor de maanden juli en augustus 2021. Vanwege de zeer grote drukte kunnen we momenteel helaas geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen.

Let op: Sicilië zit volgeboekt voor familiereizen in de maanden juli en augustus 2021!

Let op: Kroatië zit volgeboekt voor de maanden juli en augustus 2021. Vanwege de zeer grote drukte kunnen we momenteel helaas geen nieuwe aanvragen in behandeling nemen.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op reis te kunnen gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Zonder vliegen naar Georgië

Met de trein naar Georgië? Kan dat? Ja dat kan! Nou ja, bijna dan. De trein komt wel heel dichtbij, en dat laatste stukje pak je gewoon de bus, boot of een taxi.

Met de trein naar Georgië

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Georgië maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Ook voor de doorgewinterde reiziger valt er in Europa nog veel te ontdekken

Reisadvies Georgië

Alle praktische informatie voor een rondreis Georgië. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Georgië

rondreis-georgie

Beste reistijd Georgië

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Rondreizen in Georgië

Slapen in een homestay in Georgië: lokale ervaring ten top

Accommodaties in Georgië is er in alle soorten en maten, maar als je echt een bijzondere ervaring wilt kies je in elk geval één keer voor een homestay. Door te slapen in een homestay in Georgië ervaar je het land op de meest lokale manier en de (relatief eenvoudige) gastenkamers zijn nergens ter wereld zo schoon als hier! Als gast wordt je enorm in de watten gelegd en het zal je aan niets ontbreken. In een homestay is de kans groot dat je geregeld zelfgemaakte gerechten of fruit uit eigen tuin voorgezet krijgt en ook een lokale kookworkshop behoort soms tot de mogelijkheden.

Met de trein naar Georgië

Je kan een prachtige reis naar Georgië met de trein maken vanaf Nederland of België. Onderweg kom je langs de meest spectaculaire plekken, en maak je je rondreis pas echt compleet. Er zijn meerdere opties om naar Georgië te reizen met de trein, en het laatste stukje zal je met de boot of bus moeten doen. Een echte aanrader.

Wandelen in onaards mooie bergen

Wie graag wil wandelen tijdens je Georgië vakantie heeft genoeg mogelijkheden. Vanuit Kazbegi klim je bijvoorbeeld in anderhalf uur naar de hooggelegen Drievuldigheidskerk, het meest gefotografeerde kerkje van heel Georgië. Of kies voor één van de dagtrips naar de Sno vallei of de Truso vallei. Ook vanuit Mestia, in Svaneti, zijn er genoeg opties voor daghikes, zoals die naar de Chaladi gletsjer. Of ga voor één van de meerdaagse wandelingen, bijvoorbeeld die naar het bijzondere Ushguli met haar eeuwenoude wachttorens.

Duurzaam reizen in Georgië

Reis je met Better Places naar Georgië, dan kun je erop rekenen dat je het land goed leert kennen. Contact met de locals staat de hele reis voorop. Je slaapt regelmatig in kleinschalige hotels of sfeervolle homestays, gerund door lokale gezinnen die je met open armen ontvangen. Je bezoekt kleine wijnboerderijen, leert alles over de lokale keuken en kunt zelfs meedoen aan kookworkshops. Zo geniet jij tijdens je Georgië-reis van unieke ervaringen en dankzij jouw bezoek hebben de Georgiërs een goede extra inkomstenbron. Een mooie manier van duurzaam reizen! Lees hier meer over duurzaam reizen in Georgië.

Een rondreis Georgië zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je rondreis Georgië zelf samenstellen. Geef je wensen door aan George, de lokale reisexpert, en hij stuurt je een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen Georgië

Wat is de beste reistijd voor een rondreis Georgië?

Is Georgië geschikt voor een rondreis met kinderen?

Is het mogelijk om een rondreis Georgië te combineren met Armenië en Azerbeidzjan?

Is Georgië een veilige bestemming voor een rondreis?

Wat is de ideale reisduur voor een rondreis naar Georgië?