George - Reisexpert Georgië

Ik ben geboren in Tbilisi en werk al sinds 2013 in het toerisme. Bij je eerste bezoek aan Georgië word je meteen verliefd op het land met zijn prachtige geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Iedereen kan hier wel iets vinden wat hem/haar interesseert. De inwoners van Georgië staan bekend om hun vrijgevigheid en gastvrijheid.

Specialist Georgië

Persoonlijk advies van je Georgië specialist

"Mijn eerste stappen in de reisindustrie vonden plaats buiten Georgië, toen ik in 2013 met een vriend boottochten en jungletrekkings organiseerde in Cambodja. Dit ging verrassend goed, alhoewel het niet lang duurde voordat ik heimwee kreeg. Georgië met haar besneeuwde toppen en dennenbossen kon ik niet missen. Kort daarna heb ik me verdiept in het lokale toerisme, met nóg meer enthousiasme vanwege mijn persoonlijke relatie met mijn vaderland en haar unieke schoonheid. Of het nu gaat om een avontuurlijke of culturele reis, een trekking of een rondreis met van alles wat; ik sta altijd voor je klaar om je het beste te presenteren dat er beschikbaar is in dit oude rotsachtige land dat verscholen ligt tussen de bergen van de Kaukasus."

Plan jouw reis naar Georgië

Ben je op zoek naar een bijzondere Georgië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met George, de reisexpert Georgië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij George. 

Ontwerp je Georgië vakantie op maat

De ongerepte natuur in Georgië is overweldigend en de diversiteit van dit land is grandioos; zo veel te zien, te doen en te ontdekken! In Georgië kan je gemakkelijk en veilig reizen, er is veel te zien en toch met korte reisafstanden. Een prachtig vakantieland voor alle leeftijden!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Georgië specialist George doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef George je wensen door en hij stuurt je een voorstel. 

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het tot en met eind oktober niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Panama. 

Ondersteuning voor én tijdens je Georgië rondreis

Reisexpert George, je Georgië specialist helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Georgië rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je George altijd bereiken. Daarnaast geeft hij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies. Meer Georgië tips? Lees de blogs over Georgië op de website van Columbus magazine. 

Iets te vieren? 

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere reis? Samen met George ontwerp je je rondreis met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Georgië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Georgië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Georgië op Trustpilot of Rondreis.