Mari - Reisexpert Georgië

"Hi, ik ben Mari en ik ben je Georgië reisspecialist. Georgië is een bijzonder land met een rijke geschiedenis, veel natuurlijke schoonheid, goede wijnen en veel mooie culturele bezienswaardigheden. Ik ben er zeker van dat een reis naar Georgië mooie en blijvende herinneringen oplevert.

Lees hier meer over Mari.

Mari Georgië specialist

Persoonlijk advies van je Georgië specialist

Mari is geboren in Tbilisi, de hoofdstad van Georgië en is al sinds haar 17e werkzaam in het toerisme. "Bij je eerste bezoek aan Georgië word je meteen verliefd op het land met zijn prachtige geschiedenis en natuurlijke schoonheid. Iedereen kan hier wel iets vinden wat hem/haar interesseert. Georgië heeft een gevarieerd landschap met hoge bergen (Ushba, Shkhara, Kazbegi), bergketens en heuvels. Maar natuurlijk ook de moerasbossen, regenwouden, gletsjers en woestijnachtige vlakten zijn hier te vinden.  De inwoners van Georgië staan bekend om hun vrijgevigheid en gastvrijheid. Als je het eenmaal hebt ervaren zullen de beste herinneringen voor altijd bij je blijven." Mari helpt je graag bij het samenstellen van je unieke rondreis door Georgië.

 

Plan jouw reis naar Georgië

Ben je op zoek naar een bijzondere Georgië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Mari, de reisexpert Georgië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Mari. 

Ontwerp je Georgië vakantie op maat

De ongerepte natuur in Georgië is overweldigend en de diversiteit van dit land is grandioos; zo veel te zien, te doen en te ontdekken! In Georgië kan je gemakkelijk en veilig reizen, er is veel te zien en toch met korte reisafstanden. Een prachtig vakantieland voor alle leeftijden!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Georgië specialist Mari doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Mari je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Georgië rondreis

Reisexpert Mari, je Georgië specialist helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Georgië rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Mari altijd bereiken. Daarnaast geeft zij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies. Meer Georgië tips? Lees de blogs over Georgië op de website van Columbus magazine. 

Iets te vieren? 

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere reis? Samen met Mari ontwerp je je rondreis met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Georgië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Georgië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Georgië op TrustpilotRondreis of Reviews.