Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

We hebben een prachtige reis gehad. De hotels waren goed en lagen op mooie locaties. Het was onze eerste kennismaking met Griekenland en we hebben veel gezien. Ook door de tips die Monique heeft gegeven in het reisschema. Alles was perfect geregeld en we gaan zeker nog een keer terug. Dank je wel Monique!!!

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Onze vakantie was ontspannend en verkwikkend tegelijk. Je ziet het echte Griekenland.”

"Onze gidsen namen ons mee door ongelooflijke landschappen, ravijnen en kloven, en naar lokale dorpen en taverna's, om de echte Griekse cultuur, het eten en de ongerepte stranden te ervaren. Door de kennis van de reisexpert hebben we het land echt leren kennen". 

Plan je reis naar Griekenland

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Monique, onze Griekenland specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Griekenland reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Griekenland of de beste reistijd Griekenland.

Reiservaringen Better Places

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen met Better Places op ReisgraagRondreis of Reviews.

Griekenland met kinderen

Wil je graag naar Griekenland op vakantie met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Griekenland met kinderen.

Beste reistijd Griekenland

Hou voor de mooiste Griekenland ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Griekenland is in het voor- en najaar. Lees meer over de beste reistijd Griekenland.