Reizen op maat

Griekenland is een veelzijdige vakantiebestemming. Het land heeft vele archeologische trekpleisters, musea en natuurgebieden. De rijke cultuur en historie kom je op alle eilanden tegen. In onze voorbeeldreizen Griekenland kan je inspiratie opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Monique kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Monique woont al jaren in Griekenland en is inmiddels helemaal ondergedompeld in de cultuur én taal. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Griekenland naar wens te maken. Bekijk onze Griekenland reizen om achter de beste tips te komen voor je reis naar Griekenland.

Waarom Griekenland?

Er zijn veel mogelijkheden om Griekenland te ontdekken. Overal kom je rijke cultuur en historie tegen. Uit elke tijdperk is er wel een overblijfsel bewaard gebleven, wat zorgt voor vele interessante gebouwen en verhalen. Daarnaast is Griekenland ook dé ideale bestemming voor strandliefhebbers. Verborgen stranden, brede stranden, kiezelstranden en onontdekte pareltjes. Griekenland heeft het allemaal. Wandel door de prachtige nationale parken, kloven, rotsformaties en hoge kliffen. Als je houdt van natuur dan kun je je hart hier helemaal ophalen.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Griekenland reis is onze reisexpert Monique makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!

Credits voor foto's: S. Mourelatou | Visit Greece