Reisexperts Griekenland

Plan je reis naar Griekenland

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Camille en Iakovos, onze Griekenland specialisten. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Griekenland reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Griekenland of de beste reistijd Griekenland.

Camille - Reisexpert Griekenland

Hi, mijn naam is Camille. Ik woon ruim 17 jaar in Griekenland en ben samen met Iakovos je Griekenland specialist. Graag stel ik een reis voor je samen door het veelzijdige Griekenland; het land met vele archeologische trekpleisters, pittoreske Griekse dorpjes, ongerepte strandjes en prachtige natuur. 

Reisexpert Griekenland Camille

Iakovos, Griekenland specialist

Ik heb door het hele Middellandse Zee gebied gereisd en ken vrijwel alle Griekse eilanden. Ik prijs me gelukkig in zo'n mooie regio te wonen. Voor mij is Kreta favoriet. Het is de bakermat van de Europese beschaving èn van de mediterranese keuken. Ik houd van de oude paden waar ik als kind met de ezel van mijn grootvader op reed, af en toe stoppend als er een lekkere vijg aan een boom hing. Ik loop nog altijd regelmatig over diezelfde paden en ik stop nog steeds om een ​​gouden abrikoos te bewonderen of de geuren van bloemen op te snuiven. Ik geniet van de prachtige natuur van Kreta, van de iconenschilderijen in de orthodoxe Byzantijnse kerken, de architectuur van de oude steden en de helderblauwe zee waar ik van de lente tot de herfst bijna dagelijks in zwem. Na een carrière in de IT, ben ik al weer geruime tijd werkzaam in het toerisme, en hier ligt mijn hart. Ik zet mijn uitgebreide kennis en ervaring graag in om een geweldige reis voor je samen te stellen!

Ontwerp je individuele rondreis Griekenland op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van onze Griekenland specialist. Camilla & Iakovos doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Camille je wensen door en zij stuurt je een voorstel. 

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts alleen aanvragen voor verre reizen in behandeling met vertrek vanaf september 2021. Voor bestemmingen binnen Europa kun je aanvragen doen voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

LET OP: Vanwege corona nemen onze reisexperts voor bestemmingen binnen Europa alleen aanvragen in behandeling voor reizen met vertrek vanaf juli 2021.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Griekenland rondreis

Reisexperts Camille & Iakovos helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Griekenland rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Camille & Iakovos altijd bereiken. Daarnaast geeft Camille je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.