Dit is je lokale reisspecialist in Griekenland

Griekenland specialist

Plan je reis naar Griekenland

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Monique, onze Griekenland specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Griekenland reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Griekenland of de beste reistijd Griekenland.

Ontwerp je individuele rondreis Griekenland op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie van onze Griekenland specialist. Monique doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Het samenstellen van unieke reizen doet Monique niet alleen. Samen met haar collega's Nina en Annemarie gaat ze graag voor je aan de slag.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Monique je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Griekenland rondreis

Reisexpert Monique helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Griekenland rondreis, ze is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Monique of haar collega's altijd bereiken. Daarnaast geven ze je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Nina, Griekenland specialist

De Belgische Nina heeft al jarenlang een passie voor Griekenland als ze besluit om in 2022 de stap te zetten en naar het land te verhuizen. Met een bachelor diploma in toerisme & recreatiemanagement op zak werkt ze met heel veel plezier samen met Annemarie en Monique aan op maat gemaakte reizen door Griekenland. 'Reizen op maat gaan over het omzetten van dromen in onvergetelijke realiteiten'. Ze streeft ernaar om de ervaring van elke reiziger uniek en speciaal te maken door out-of-the-box te denken. 

Annemarie, Griekenland specialist

Annemarie ruilde in 2018 Nederland om voor Griekenland. Al jarenlang stelt ze prachtige reizen op maat samen, samen met Monique en Nina. 'Mijn persoonlijke favoriet is de Peloponnesos, het betoverende schiereiland ten zuiden van Athene.' Maar ieder deel van Griekenland heeft haar eigen charme, vindt Annemarie. Ze gaat graag voor je aan de slag om de ultieme reis samen te stellen.