Slow travel op haar puurst, dat is wat je te wachten staat tijdens een van onze wandelreizen in Europa. Wie een bestemming verkent te voet, neemt de tijd om een plek écht te leren kennen. Op een rustig tempo dwars door mooie landschappen en culturele dorpen. Met onderweg alle vrijheid om een praatje te maken en te proeven van de lokale keuken. Want dat zijn de momenten die je reis onvergetelijk maken. Tijdens de individuele wandelreizen van Better Places ervaar je op unieke wijze de schoonheid van Europa. 

Kant-en-klare wandelreizen

Onze wandelreizen in Europa hebben een vast programma. Een dagje langer of korter kan altijd, maar maatwerk is niet mogelijk. De wandelreizen zijn zorgvuldig samengesteld door onze lokale reisexperts op basis van hun kennis van de bestemming en expertise op het gebied van wandelen. Zo ben je altijd verzekerd van de ideale route. Je gaat bovendien op pad met een duidelijke beschrijving, tips voor onderweg en aan het eind van de etappes wacht er een comfortabele accommodatie. Zo kan jij onderweg volop genieten!

 De meeste wandelreizen in Europa zijn goed bereikbaar per trein. Zo begin en eindig je je wandelreis lekker comfortabel én duurzaam.

Te voet naar de mooiste plekjes in Europa

Een wandelreis is dé manier om even helemaal op te laden in de natuur. Te voet kom je bovendien op de mooiste plekjes! Van de natuurlijke rijkdom op de Azoren tot een trektocht door de Julische Alpen of over de kustpaden in Bretagne. Kies voor een avontuurlijke bestemming als Albanië of laat je juist verrassen door een andere kant van Spanje. Dat je voor een mooie wandeltocht niet ver weg hoeft, bewijzen onze reizen in Nederland en België. Welke bestemming je ook kiest, er staan je mooiste kilometers te wachten!

 Wil je jezelf uitdagen, maar doe je dat liever in het comfort van een ervaren gids en gelijkgestemden? Met onze wandelreizen in een kleine groep stap je altijd comfortabel in het avontuur!

Bekijk alle wandelreizen

 Twijfel je nog welke bestemming het beste bij jou past of overweeg je buiten Europa op wandelreis te gaan? Laat je dan inspireren met onze tips voor de mooiste wandelbestemmingen.

Veelgestelde vragen over wandelreizen

Heb ik een bepaald niveau nodig voor een wandelreis?

Kan ik in Europa ook wandelreizen maken?