Guatemala specialist Petra

Plan jouw reis naar Guatemala

Ben je op zoek naar een bijzondere Guatemala rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Petra, de reisexpert in Guatemala. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Petra.

Petra - Reisexpert Guatemala

Hola! Mijn naam is Petra. In 2007 kwam ik voor het eerst in Guatemala, en uiteindelijk besloot ik om in 2008 terug te keren. Na een aantal jaar werk- en cultuurervaring te hebben opgedaan, heb ik met mijn partner een eigen reisbureau geopend. En ik kan niet genoeg mensen vertellen over het prachtige Guatemala; of beter nog; hun ideale vakantie plannen!

Rondreis Guatemala specialist Petra

Ontwerp je Guatemala vakantie op maat

Guatemala is zo afwisselend: zowel de natuur als de cultuur zijn enorm indrukwekkend. Een rondreis Guatemala is een ideale keuze voor reizigers die kennis willen maken met een van de meest fascinerende culturen van heel Latijns-Amerika.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Petra doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Petra je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Guatemala rondreis

Reisexpert Petra helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Guatemala rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Petra altijd bereiken. Daarnaast geeft ze je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Guatemala

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Guatemala op TrustpilotRondreis of Reviews.