Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Met ons gezin een rondreis gemaakt door Guatemala. Vooraf alle ruimte om te overleggen en zaken aan te passen. Reis zat goed in elkaar. Vervoer stond altijd keurig op tijd klaar, we hadden goede gidsen voor de excursies. Service was uitstekend, als we appten of mailen met een vraag kregen we direct antwoord.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

Guatemala reviews kano

Meer Guatemala reviews?

Benieuwd naar Guatemala reviews van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Guatemala.

Plan jouw reis naar Guatemala

Ben je op zoek naar een bijzondere Guatemala rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Petra, de reisexpert in Guatemala. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Petra.

Reiservaringen Guatemala

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Guatemala op TrustpilotRondreis of Reviews.

Guatemala met kinderen

Wil je graag naar Guatemala reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Guatemala met kinderen.

Beste reistijd Guatemala

De beste reistijd voor Guatemala is van november tot en met april. Lees meer over de beste reistijd Guatemala.