Reisspecialist Jordanië

Reizen op maat samenstellen

Toen Elena naar Jordanië verhuisde, ging ze al snel op zoek naar een baan. “Ik ben slecht in niets doen”, lacht ze. “Mijn eerste baan was geen succes, want dat was saai kantoorwerk. Gelukkig hoorde ik toevallig dat een reisorganisatie een Russisch sprekende medewerker zocht die voor Russische toeristen reizen kon organiseren. Bij die organisatie werk ik nu nog steeds en ik heb mijn werkgebied uitgebreid naar Europa. Ik maak onder andere maatwerkreizen en geef over reisadvies voor Better Places en dat vind ik geweldig werk. De reissector past goed bij me. Ik vind het leuk om samen met reizigers aan de slag te gaan en een geweldige rondreis voor hen samen te stellen met mijn reisadvies. Ik wil de reis tot in de puntjes regelen, want de reizigers moeten optimaal kunnen genieten. Elke reis is weer anders, dus het verveelt me nooit.”

Ontwerp je Jordanië vakantie op maat

Jordanië is volgens Elena een land voor iedereen. Of je nou van cultuur en geschiedenis of van natuur houdt, jong of oud bent, van actieve bezigheden zoals wandelen houdt of liever wilt luieren. Wanneer Elena over Jordanië praat beginnen haar ogen te stralen. Haar liefde voor het land is van haar gezicht af te lezen. “De Jordaanse gastvrijheid is de voornaamste reden waarom ik van dit mooie land houd. Vanaf dag één voel ik mij hier ontzettend welkom en de Jordaniërs doen er alles aan om mij hier thuis te laten voelen. De mensen hier zijn behulpzaam en openhartig. Als ze bijvoorbeeld zien dat je ergens naar op zoek bent zullen ze je direct vragen of ze je kunnen helpen.” Het reisadvies voor Jordanië is dan ook om met de locals op pad te gaan!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Elena, je Jordanië specialist, doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Elena je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Voorstel op maat

Ondersteuning voor én tijdens je Jordanië rondreis

Reisexpert Elena helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Jordanië rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Elena altijd bereiken. Daarnaast geeft zij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Jordanië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Jordanië op Trustpilot of Rondreis.