Melissa - Reisexpert Kroatië en Slovenië

"Hello! Mijn naam is Melissa en samen met Ruud ben ik de reisspecialist voor Slovenië en Kroatië. Ik ben deels opgegroeid in Istrië, Kroatië, en ken het land en de omgeving erg goed. Ik help je graag bij het samenstellen van een bijzondere maatwerkreis!"

Melissa

Ruud, je Kroatië specialist

Hoi, ik ben Ruud en ik ben je Kroatië specialist. Ik heb antropologie gestudeerd waarbij ik mij specialiseerde in de zuidwestelijke Balkan. Regelmatig ben ik als begeleider van culturele rondreizen of bergwandeltochten onderweg in mijn geliefde regio. In Nederland, vanuit waar ik werk, geef ik colleges om de Balkan te duiden voor een breed publiek. Maar het liefst help ik je met het uitstippelen van je ideale vakantie, waarbij ik kan putten uit ruim 15 jaar reis- werk- en wandelervaring in de Balkan. Met mijn gezin trek ik zo’n 3x per jaar erop uit en het actieve-vakantie-virus slaat zo langzaam aan over op de volgende generatie. De ervaringen met de kinderen (6,8 en 10 jaar oud) zijn niet alleen onvergetelijk, ze helpen me ook bij het goed kunnen adviseren van anderen.

Slovenie reizen - mountainbiken

Ontwerp je Kroatië vakantie op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Melissa doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Melissa je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Kroatië rondreis

Reisexperts Ruud & Melissa helpen je graag bij het uitstippelen van je ideale Kroatië rondreis. Tijdens je reis zijn lokale reisexperts Barbara & Andrej je steun en toeverlaat. Je kunt hen altijd bereiken tijdens de reis. Daarnaast geven Ruud en Melissa je vooraf aan de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Plan jouw reis naar Kroatië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Kroatië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Melissa, de reisexpert in Kroatië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Melissa.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Kroatië reis? Samen met Melissa ontwerp je je individuele rondreis Kroatië met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Kroatië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Kroatië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Kroatië op TrustpilotRondreis of Reviews.