Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

''De wandelingen die Ruud voor ons had gekozen waren prachtig en soms ook best pittig vanwege de zomerse temperaturen. Maar de inspanningen werden altijd weer beloond met prachtige landschappen, spectaculaire vergezichten, verkoelende riviertjes... '

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”De accommodaties waren erg leuk en afwisselend. Van een sfeervol houten huis in landelijke omgeving met veel vuurvliegjes in de tuin en een eenvoudige berghut van een ouder stel dat geen Engels en nauwelijks Duits sprak maar wel de heerlijkste goulash serveerde tot een pension bij een familie die elke dag een erg lekker drie-gangen-menu kookte en tot onze verrassing een wat luxer hotel waar we de vermoeide benen in de jacuzzi op het dakterras mochten laten ontspannen. ”

Meer Kroatië reiservaringen

Benieuwd naar meer reiservaringen in Kroatië? Lees hieronder de verhalen van onze reizigers die een rondreis hebben gemaakt door Kroatië.

Plan jouw reis naar Kroatië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Kroatië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Melissa, de reisexpert in Kroatië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Melissa.

Reiservaringen Kroatië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Kroatië op TrustpilotRondreis of Reviews.

Met de trein naar Kroatië

Het is verrassend goed te doen om met de trein naar Kroatië te reizen. Het is een prachtige reis, dwars door de Alpen. Wij raden je dan ook aan om je treinreis onderdeel te laten zijn van je reis. Zo kun je stops maken in Parijs, Wenen, de Zwitserse Alpen en in Slovenië. Hier lees je meer over reizen met de trein naar Kroatië.

Beste reistijd Kroatië

Je plant je reis naar Kroatië het beste in het voor- of naseizoen. Zo vermijd je het drukke hoogseizoen en geniet je van prachtige landschappen. Hier lees je meer over de beste reistijd in Kroatië.