Basar in Marokko

Rob, je Marokko specialist

"Mijn naam is Rob en in 1998 zette ik mijn eerste stap in Marokko. Na al die jaren reis ik nog steeds regelmatig met veel plezier naar Marokko." Volgens Rob is Marokko een magische plek om te zijn. De cultuur spreekt hem enorm aan. "In Marokko maakt het niet uit of je elkaar vorige week nog zag of jaren terug. Je blijft altijd welkom. Ontmoetingen met de locals betekenen daar écht wat. Je wordt zomaar thuis uitgenodigd, voor een bruiloft of een diner. Dit maakt het zo bijzonder om er telkens terug te komen. Je sluit vriendschappen voor het leven." In het samenstellen van reizen gaat Rob ook voor reizigers op zoek naar deze bijzondere ontmoetingen. Dit maken de rondreis juist bijzonder!

Ontwerp je Marokko vakantie op maat

Een totaal andere wereld ervaren en niet te ver willen vliegen? Dan is een rondreis door Marokko dé oplossing voor jou! Marokko is een land van uitersten. Van dorre woestijnen tot groene vlaktes, van hoge skigebieden tot warme stranden en van overvolle markten tot lege bergpassen. Daarnaast heeft Marokko een rijke cultuur. Duik de Marokkaanse keuken in, die zich kenmerkt voor de vele kruiden en specerijen en sla een kopje Marokkaanse thee met een local zeker niet over.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Rikkert, je Marokko specialist, doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Rob je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Marokko rondreis

Reisexpert Rob helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Marokko rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Rob altijd bereiken. Daarnaast geeft hij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Marokko

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Marokko op TrustpilotRondreis of Reviews.