Marokko specialist Rikkert bij imam

Rikkert, je Marokko specialist

Mijn naam is Rikkert en ik werk samen met Wendy als Marokko specialist. De Better Places van Marokko betekent voor ons het openen van deuren die voor anderen gesloten zijn. Ik geniet ervan om met creativiteit en orginaliteit het perfecte programma te kunnen samenstellen dat aansluit bij jouw reiswensen. Staat Marokko hoog op je lijst? Laat ons weten waar je als je reist van geniet en welke plekken je graag wilt zien. Vervolgens ga ik met ons team aan de slag en stippelen we een reisroute uit die we inkleden met de mooiste activiteiten en ontmoetingen en een selectie van de sfeervolste adresjes.

Wendy - Reisexpert Marokko

Marhaben! Mijn naam is Wendy en ik ben jouw Marokko specialist. Jaren geleden ervaarde ik voor het eerst hoe het is om met een lokale gids en kamelen door de Sahara te trekken. Dit zal ik nooit meer vergeten en sindsdien ben ik niet meer weg te slaan uit Marokko. Laat me jou ook kennismaken met dit mooie land.

Reisspecialist Marokko

Ontwerp je Marokko vakantie op maat

Een totaal andere wereld ervaren en niet te ver willen vliegen? Dan is een rondreis door Marokko dé oplossing voor jou! Marokko is een land van uitersten. Van dorre woestijnen tot groene vlaktes, van hoge skigebieden tot warme stranden en van overvolle markten tot lege bergpassen. Daarnaast heeft Marokko een rijke cultuur. Duik de Marokkaanse keuken in, die zich kenmerkt voor de vele kruiden en specerijen en sla een kopje Marokkaanse thee met een local zeker niet over.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Rikkert, je Marokko specialist, doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Rikkert je wensen door en hij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Let op: Vanwege corona is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Ondersteuning voor én tijdens je Marokko rondreis

Reisexpert Rikkert helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Marokko rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Rikkert altijd bereiken. Daarnaast geeft hij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Marokko

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Marokko op Trustpilot of Rondreis.