Een totaal andere wereld ervaren en niet te ver willen vliegen? Dan is een individuele rondreis Marokko dé oplossing voor jou! Marokko is een land van uitersten. Van dorre woestijnen tot groene vlaktes, van hoge skigebieden tot warme stranden en van overvolle markten tot lege bergpassen. Daarnaast heeft Marokko een rijke cultuur. Duik de Marokkaanse keuken in, die zich kenmerkt voor de vele kruiden en specerijen en sla een kopje Marokkaanse thee met een local zeker niet over.

Overnacht in kleinschalige accommodaties met persoonlijke aandacht

Ontvang een voorstel op maat

Geef Rikkert je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Weet je al welke eilanden je wilt bezoeken?
Een combinatie van onderstaande eilanden is uiteraard ook mogelijk

Boeken zonder zorgen

Als je een reis boekt in coronatijd, wil je natuurlijk weten wat de stand van zaken is op je reisbestemming.  Daarom geven je tips om veilig op vakantie naar Marokko te gaan. Ook hanteren we tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Marokko maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je Marokko rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Verklein je persoonlijke voetafdruk en eet zoveel mogelijk vegetarisch of veganistisch op reis

Reisadvies Marokko

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Marokko. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Marokko

beste reistijd marokko

Beste reistijd Marokko

Individuele rondreis Marokko

Veilig reizen in Marokko

Als je op reis gaat in Coronatijd, wil je natuurlijk graag weten hoe het er aan toe is op de bestemming. Je wilt zorgeloos kunnen reizen, met zo weinig mogelijk risico op het gebied van Corona. We brengen je graag op de hoogte van de huidige stand van zaken, de maatregelen op je bestemming en wat je zelf kan doen zodat je veilig op reis kunt gaan in Marokko.

Bijzondere Marokko rondreis met kinderen

Met de kinderen op reis naar Marokko? Dat kan heel goed! In één vakantie kun je kennis maken met verschillende aspecten van Marokko. Zo kun je wandelingen maken met ezels, het Atlasgebergte verkennen in een jeep, kennismaken met de Berbers en de stad Marrakech ontdekken. Laat je rondreis Marokko regelen door Better Places. Op deze manier kun je snel een land ontdekken.

Duurzame rondreis Marokko

Duurzaam toerisme betekent dat het land waar je naartoe gaat optimaal profiteert van je bezoek. De lokale bevolking verdient een eerlijk inkomen en de natuur wordt beschermd. In Marokko maken we daarom gebruik van kleinschalige hotels en guesthouses. Je kunt ook slapen in sfeervolle homestays bij Marokkaanse gezinnen thuis en kennismaken met hun manier van leven. Bovendien zetten we graag lokale gidsen in, die je alles kunnen vertellen over de Marokkaanse cultuur. Van eten tot muziek, van geloof tot ambachten. Zo heb je veel contact met de lokale bevolking en leer je Marokko echt kennen. Lees de vele manieren waarop jij je rondreis nét wat duurzamer kan maken!

Een rondreis Marokko zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je reis Marokko zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Rikkert, de lokale reisexpert, en hij stuurt je een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen Marokko

Wat is de beste reistijd voor Marokko?

Is Marokko geschikt om te reizen met kinderen?

Is Marokko veilig?

Waar moet ik overnachten in Marokko?

Wat zijn de beste bezienswaardigheden van Marokko?