Een totaal andere wereld ervaren en niet te ver willen vliegen? Dan is een individuele rondreis Marokko dé oplossing voor jou! Marokko is een land van uitersten. Van dorre woestijnen tot groene vlaktes, van hoge skigebieden tot warme stranden en van overvolle markten tot lege bergpassen. Daarnaast heeft Marokko een rijke cultuur. Duik de Marokkaanse keuken in, die zich kenmerkt voor de vele kruiden en specerijen en sla een kopje Marokkaanse thee met een local zeker niet over.

logo Travelife

NIEUW: Luxe reis Marokko

Per privéchauffeur langs de Koningssteden met luxe Riads.

Bekijk de luxe reis Marokko

Zonder vliegen naar Marokko

Marokko is niet het eerste land waar je aan denkt om met de trein naar toe te gaan, maar het is gelukkig een stuk minder ingewikkeld dan je wellicht denkt.

Met de trein naar Marokko

Overnacht in kleinschalige accommodaties met persoonlijke aandacht

Ontvang een voorstel op maat

Geef Rob je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op vakantie naar Marokko te gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Marokko maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je Marokko rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Verklein je persoonlijke voetafdruk en eet zoveel mogelijk vegetarisch of veganistisch op reis

Reisadvies Marokko

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Marokko. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Marokko

beste reistijd marokko

Beste reistijd Marokko

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Individuele rondreis Marokko

Verken Meknes tijdens je Marokko rondreis

Deze bijnaam heeft de stad Meknes te danken aan de vele paleizen die het heeft. Meknes heeft een rijke geschiedenis en het is dan ook niet gek dat de hele stad is opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst. Bezoek de stadspoort Bap Mansour el-Aleuj, struin over de plaatselijke markt en bezoek de grootste en oudste moskee van de stad, de Al AdamMoskee. Klik hier om meer te lezen over deze en meer bezienswaardigheden in Marokko, en bekijk meteen de video om sfeerbeelden van de bezienswaardigheden te zien.

Veilig reizen in Marokko

Als je op reis gaat naar Marokko, wil je natuurlijk zorgeloos kunnen reizen met zo weinig mogelijk risico's. Marokko is één van de meest stabiele landen in West-Afrika. We brengen je graag op de hoogte van de huidige stand van zaken en wat je zelf kan doen zodat je veilig op reis kunt gaan in Marokko.

Bijzondere Marokko rondreis met kinderen

Met de kinderen op reis naar Marokko? Dat kan heel goed! In één vakantie kun je kennis maken met verschillende aspecten van Marokko. Zo kun je wandelingen maken met ezels, het Atlasgebergte verkennen in een jeep, kennismaken met de Berbers en de stad Marrakech ontdekken. Laat je rondreis Marokko regelen door Better Places. Op deze manier kun je snel een land ontdekken.

Duurzame rondreis Marokko

Duurzaam toerisme betekent dat het land waar je naartoe gaat optimaal profiteert van je bezoek. De lokale bevolking verdient een eerlijk inkomen en de natuur wordt beschermd. In Marokko maken we daarom gebruik van kleinschalige hotels en guesthouses. Je kunt ook slapen in sfeervolle homestays bij Marokkaanse gezinnen thuis en kennismaken met hun manier van leven. Bovendien zetten we graag lokale gidsen in, die je alles kunnen vertellen over de Marokkaanse cultuur. Van eten tot muziek, van geloof tot ambachten. Zo heb je veel contact met de lokale bevolking en leer je Marokko echt kennen. Lees de vele manieren waarop jij je rondreis nét wat duurzamer kan maken!

Een rondreis Marokko zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je rondreis Marokko zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Rob, de lokale reisexpert, en hij stuurt je een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen Marokko

Wat is de beste reistijd voor Marokko?

Is Marokko geschikt om te reizen met kinderen?

Waar moet ik overnachten in Marokko?

Wat zijn de beste bezienswaardigheden van Marokko?