Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Na op een persoonlijke manier fijn contact te hebben gehad met Rikkert en Wendy hebben wij een reis naar Marokko geboekt. Alles was goed geregeld en uitgebreid vermeld in een reisschema en op de reisbescheiden. De reis was prachtig en zelfs tijdens de reis kregen we snel reactie op een vraag! Wij zouden zeker nog een keer via better places boeken”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Ik heb een fantastische reis gehad met een perfecte ondersteuning van Wendy van Better Places. Ook de lokale gidsen in Marokko verdienen alle lof. Ik heb Better Places nu een paar keer meegemaakt en kies nooit meer voor een ander bureau. De voorbereiding is uitmuntend, tijdens en daarna kan ook niet beter. Zeer service en klantgericht. Ik raad iedereen aan dit reisbureau te nemen, bedankt!''

Plan je reis naar Marokko

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Rob, de reisexpert voor Marokko. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Marokko reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Marokko of de beste reistijd Marokko.

Reiservaringen Marokko

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Marokko op TrustpilotRondreis of Reviews.

Marokko met kinderen

Wil je graag naar Marokko reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek.  Bekijk hier onze voorbeeldreis Marokko met kinderen.

Beste reistijd Marokko

De beste reistijd Marokko is in het voor- en najaar. In Noord-Marokko en het Atlas gebergte is het ook in de zomer aangenaam. Lees meer over de beste reistijd Marokko.