Marokko specialist

Reizen op maat samenstellen

Voor reizigers die Marokko willen ontdekken maakt Wendy reizen op maat. Zij vraagt dan ook goed door naar persoonlijke interesses en reisstijl. “Willen mensen vooral de koningssteden zien of ook de natuur in?”, vertelt Wendy. “Vinden ze het leuk om van de gebaande paden af te gaan? Alles kan. We zijn gespecialiseerd in Zuid-Marokko, waar de Sahara en indrukwekkende kloven als de Dades Vallei liggen. Eén van mijn favoriete plekken is de oase van Skoura in de Dades Vallei. Hier slaap je in een kleine Bed & Breakfast, tussen een groen woud van palmbomen. Je kunt er prachtig wandelen, oude kasbah’s bezoeken en heerlijk fruit plukken. Mijn gouden tip voor reizigers is om zoveel mogelijk tijd in Zuid-Marokko door te brengen. Daar beleef je de mooiste reiservaringen en je wordt zeker verrast door de vriendelijkheid en gastvrijheid van de Marokkanen.”

Ontwerp je Marokko vakantie op maat

Een totaal andere wereld ervaren en niet te ver willen vliegen? Dan is een rondreis door Marokko dé oplossing voor jou! Marokko is een land van uitersten. Van dorre woestijnen tot groene vlaktes, van hoge skigebieden tot warme stranden en van overvolle markten tot lege bergpassen. Daarnaast heeft Marokko een rijke cultuur. Duik de Marokkaanse keuken in, die zich kenmerkt voor de vele kruiden en specerijen en sla een kopje Marokkaanse thee met een local zeker niet over.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Wendy, je Marokko specialist, doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Wendy je wensen door en hij stuurt je een voorstel.

Ondersteuning voor én tijdens je Marokko rondreis

Reisexpert Wendy helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Marokko rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Wendy altijd bereiken. Daarnaast geeft zij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.