Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Ema was een echte hulp als de weg die versperd was, ze maakte een wijzigiging in het programma door weersverandering, ze leverde ons zelfs een lokale sim kaart. Dat heeft ons bij aankomst ook sneller op weg gezet. Deze reis is een echte aanrader!

Lees hieronder meer Noord-Macedonië reiservaringen.

De rondreis en de diversiteit van het programma waren fijn, alles was echt op maat. Activiteiten waren super - goed afgestemd op ons. Heeft tijdens onze reis het programma nog wat aangepast omdat we zeer actief waren. Top!

Plan jouw reis naar Noord-Macedonië

Ben je op zoek naar een bijzondere Noord-Macedonië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ema, de reisexpert in Noord-Macedonië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Ema.

Reiservaringen Noord-Macedonië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Noord-Macedonië op Trustpilot of Rondreis.

Noord-Macedonië met kinderen

Wil je graag naar Noord-Macedonië reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bekijk hier onze voorbeeldreis Noord-Macedonië met kinderen.

Beste reistijd Noord-Macedonië

Je kunt Noord-Macedonië het beste in de zomermaanden bezoeken. In de winter kan er sneeuw liggen. Ook in de lente en herfst is Noord-Macedonië erg mooi. Lees meer over de beste reistijd Noord-Macedonië.