“Tanzania heeft ons echt aan het denken gezet”

Toen Denise zestien werd, kreeg ze van mij een reis voor ons samen cadeau”, vertelt Rob. “We zijn gaan nadenken over bestemmingen en daar kwam uiteindelijk Tanzania uit. Tanzania sprak ons aan vanwege het ruwe Afrikaanse randje, het feit dat het een stabiel en veilig land is en vanwege de mooie wildparken. Bovendien biedt het ruimte voor educatieve en culturele elementen en dat was een voorwaarde van mij.” Rob ging op zoek naar een individuele reis, met een programma dat net wat anders is dan de standaard reizen. Hij kwam bij Karin terecht, de lokale reisspecialist van Better Places, en stelde samen met haar de privé safari door Tanzania samen. “Better Places heeft oog voor duurzaamheid en heeft goed nagedacht over de insteek van haar reizen”, zegt Rob. “Er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met lokale partners en je leert als reiziger de lokale bevolking kennen. Dat vind ik belangrijk.”

Is oost-afrika duur
Privé safari tanzania

Plan jouw reis naar Tanzania

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Tanzania? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Karin en Astrid, de reisexperts in Tanzania. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Karin en Astrid.

Beste reistijd Tanzania

De beste reistijd is van juni tot en met oktober, maar de maanden januari en februari zijn ook goed geschikt voor een rondreis. Lees meer over de beste reistijd Tanzania. Bekijk de voorbeelden van een mooie rondreis, of lees meer over dit mooie land op de blogs van Karlijn.

Een verre reis met kinderen

Onze lokale reisspecialisten hebben veel ervaring met het organiseren van bijzondere verre reizen met kinderen. Zij stellen graag een reis op maat voor je samen.