Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Wij hebben een geweldige ervaring gehad in Tanzania. De hele reis wat tip top geregeld door Karin. De reis is precies naar wens samengesteld door Karin. Wij hebben bij prachtige lodges geslapen, het eten was goed en alles was erg schoon. Op aanraden van Karin hebben wij 2 nachten in een tent in Serengeti geslapen (waar een douche en wc aanwezig waren) en dit was de mooiste ervaring die wij hebben gehad. De combinatie met Zanzibar is perfect. Ook tijdens de reis is Karin goed bereikbaar en mocht er iets zijn, kan je haar gewoon bellen en staat zij klaar voor je. Al met al top!

Lees hieronder meer Tanzania reiservaringen.

Tanzania reiservaringen

Benieuwd naar Tanzania reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Tanzania.

Foto's van onze reizigers

Image
Belofte klant dieren

Met het hele gezin (drie dochters 15, 13 en 9 jaar) zijn we op vakantie geweest naar Tanzania. Dit is echt een onvergetelijke vakantie geworden waarbij wij naast de safari’s, ook voldoende tijd hebben gehad om kennis te maken met de cultuur. Karin van Better Places had alles super voorbereid. Heerlijk om na de redelijk intensieve safari en alle indrukken, de reis af te sluiten op het tropische eiland Zanzibar! Alles was top geregeld, heerlijk eten, de lodges super en de overnachting in de tent (Serengeti) zijn onvergetelijk!

Reiservaringen Tanzania

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Tanzania op TrustpilotRondreis of Reviews.

Tanzania met kinderen

Tanzania is enorm geschikt voor een vakantie met zowel jonge als oudere kinderen. Met de hele familie kan je de reistips van onze lokale reisspecialisten in Tanzania zelf meemaken. Wil je graag op safari Tanzania met kinderen? Dat kan! Karin en Astrid, de lokale reisspecialisten van Better Places in Tanzania, stellen graag een mooie safarireis samen voor het hele gezin. Bekijk hier een voorbeeld van een familiereis, of lees meer over dit mooie land op de blogs van Karlijn.