Schotland specialist Henk

Plan jouw reis naar Schotland

Ben je op zoek naar een bijzondere Schotland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Henk, de reisexpert voor Schotland. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Henk.

Henk - Reisexpert Schotland

Een maatwerk reis samenstellen betekent op zoek te gaan naar het echte Schotland gevoel. Overnachten in accommodaties met charme, op pad gaan met tips van de locals, eten in de leukste restaurants en pubs.. Maar ook afgelegen plekjes bezoeken: ruïnes, steencirkels, kleine distilleries en mooie wandelingen.

Schotland specialist Henk

Bianca, Schotland specialist

Hallo, mijn naam is Bianca en samen met Henk organiseer ik al jaren individuele reizen naar Schotland. Ondanks dat ik meer verantwoordelijk ben voor de marketing en technische aspecten, vind ik het ook enorm leuk mijn passie voor reizen over te brengen naar klanten en Henk te helpen met de aanvragen voor Schotland.

Ontwerp je Schotland vakantie op maat

Ga je op vakantie naar Schotland, dan wil je zeker de Highlands en misschien ook de Islands ervaren. Het landelijke Schotland is het land van de eeuwenoude cultuur en een miljoenen jaar oud geologisch verhaal. De prachtige mix van cultuur en natuur maakt dat Schotland voor ieder wat wils heeft.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Henk doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Henk je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

LET OP: Voor Schotland hanteren we een minimum budget per persoon per dag van €140,-. Als jouw budget (ver) onder dit bedrag uitkomt is de kans groot dat we je aanvraag niet in behandeling kunnen nemen.

Ondersteuning voor én tijdens je Schotland rondreis

Schotland specialist Henk en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Schotland rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Henk en zijn team altijd bereiken. Daarnaast geeft Henk je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Inspiratie voor Schotland

Schotland is een uitermate geschikte bestemming voor het maken van een roadtrip. Op de blog Stop and Stare lees je meer over waarom je een roadtrip door Schotland zou moeten maken.

Reiservaringen Schotland

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Schotland op Trustpilot of Rondreis.