Schotland specialist Henk

Plan jouw reis naar Schotland

Ben je op zoek naar een bijzondere Schotland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Henk en Bianca, de reisexperts voor Schotland. Zij maken je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan.

Bianca, Schotland specialist

Hallo, mijn naam is Bianca en samen met Henk organiseer ik al jaren individuele reizen naar Schotland. Ik heb Food & Business en vervolgens Vrijetijdwetenschappen gestudeerd. Na mijn studie heb ik bij meerdere grote internationale bedrijven gewerkt en tussendoor ook veel mooie reizen mogen maken. Genieten van de cultuur, natuur en de keukens van Oost-Azië (Japan is top), de Mediterrane landen, meerdere keren het mooie Nieuw-Zeeland, de woestijnen van USA, plus Uganda en Zuid-Afrika. Maar bovenal ben ik verliefd geworden op de Britse eilanden en heb ik mijn hart verloren aan de Schotse bevolking.

Zelfs nu nog, bijna 15 jaar sinds die eerste avond in Stirling, is het puur genieten om in Schotland te zijn. En ja, dat geldt ook voor het eten, met verse streekgerechten in steeds beter wordende restaurants en pubs. Graag deel ik met jou mijn passie voor reizen en leuke culinaire plekjes. Samen met Henk stel ik de perfecte maatwerkreis voor je samen.

Henk - Reisexpert Schotland

Een maatwerk reis samenstellen betekent op zoek te gaan naar het echte Schotland gevoel. Overnachten in accommodaties met charme, op pad gaan met tips van de locals, eten in de leukste restaurants en pubs.. Maar ook afgelegen plekjes bezoeken: ruïnes, steencirkels, kleine distilleries en mooie wandelingen.

Schotland specialist Henk

Ontwerp je Schotland vakantie op maat

Ga je op vakantie naar Schotland, dan wil je zeker de Highlands en misschien ook de Islands ervaren. Het landelijke Schotland is het land van de eeuwenoude cultuur en een miljoenen jaar oud geologisch verhaal. De prachtige mix van cultuur en natuur maakt dat Schotland voor ieder wat wils heeft.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Henk en Bianca doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Bianca en Henk je wensen door en je ontvangt een voorstel.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Schotland rondreis

Schotland specialisten Henk en Bianca en hun team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Schotland rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je altijd iemand uit het team bereiken. Daarnaast geven Henk en Bianca je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Inspiratie voor Schotland

Schotland is een uitermate geschikte bestemming voor het maken van een roadtrip. Op de blog Stop and Stare lees je meer over waarom je een roadtrip door Schotland zou moeten maken.

Reiservaringen Schotland

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Schotland op TrustpilotRondreis of Reviews.