Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

“Binnen 8 uur na versturen van mail had ik een compleet reisvoorstel voor 25 dagen ontvangen, dus hele snelle service. Persoonlijk contact met agent ter plaatse d.m.v. telefoongesprekken, mail en app. Zeer deskundig advies gekregen. Verschillende gidsen en chauffeurs gehad. Allemaal even aardig en punktueel. Geen moment onveilig gevoeld in het (zeer drukke) verkeer.”

Lees hieronder meer Vietnam reiservaringen.

“Met z’n vieren zijn we in drie weken van Noord- naar Zuid-Vietnam gereisd. De gehele reis inclusief accommodaties, binnenlandse vluchten, tours, gidsen en soms lunch of diner zijn door de lokale reisexpert van Better Places geregeld. Zij stelde een eerste reisvoorstel op waarna we dit met elkaar nog hebben aangepast en doorgesproken. Het was mogelijk om zelf gekozen hotels door te geven. Al met al een fijne ervaring met Better Places.”

Meer Vietnam reiservaringen?

Benieuwd naar Vietnam reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaring van andere reizigers die een rondreis met Better Places maakten door Vietnam.

Plan jouw reis naar Vietnam

Ben je op zoek naar een bijzondere Vietnam rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sunny, de reisexpert in Vietnam. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Sunny.

Reiservaringen Vietnam

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Vietnam op Trustpilot of Rondreis.

Vietnam met kinderen

Wil je graag naar Vietnam reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeld familiereis Vietnam.

Beste reistijd Vietnam

Hou voor de mooiste Vietnam ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Vietnam is in de maanden maart t/m mei en in oktober / november. Lees meer over de beste reistijd Vietnam.