Duurzame reizen Vietnam

Bekijk de favoriete reisroute door dit Aziatische land van onze lokale reisexpert. Deze route van 22 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en homestays middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Vietnam reis 

Vietnam reizen op maat

Hoe vroeg je ook arriveert in steden als Ho Chi Minh City en Hanoi, de Vietnamezen zijn al druk bezig. Ze tai chi’en, sporten en dansen in de parken, ze handelen op de markt en scheuren op hun brommers door het altijd drukke verkeer. Niet alleen Hanoi kunnen wij aanbevelen, er zijn nog veel meer prachtige dingen te bezoeken. Onze lokale reisexpert Sunny kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Sunny woont haar hele leven al in Vietnam en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Vietnam naar wens te maken. Bekijk onze Vietnam reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis met hulp van Sunny.

Waarom Vietnam?

Vietnam biedt volop afwisseling en je kunt je reis zo actief maken als je zelf wilt. Halong Bay staat op de to do-lijst van bijna elke Vietnam-reiziger. De grillige karstbergen rijzen loodrecht op uit het water en het landschap is magisch. Halong Bay wordt niet voor niets druk bezocht. Zoek je liever een rustiger alternatief in het noorden, kijk dan eens naar het natuurreservaat Pu Luong. Je slaapt hier in een prachtige ecolodge, schitterend gelegen in de bergen. Mét uitzicht op de rijstvelden natuurlijk! In het midden van Vietnam vind je het prachtige Hoi An. Dit sfeervolle stadje vol oude huizen, markten, naaiateliers en lampionnen is één van de hoogtepunten van je rondreis Vietnam. Wil je zelf Vietnamees leren koken? Doe hier dan een kookcursus, waarbij je na een bezoek aan de markt de lekkerste Vietnamese gerechten leert maken.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Vietnam reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Vietnam reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!