Tips bij het boeken van je vlucht

 • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
 • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
 • Het is aan te raden je vlucht bij een Europese maatschappij te boeken, zodat je beter beschermd bent in het geval van problemen of vertragingen.
 • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.

Vind je vliegtickets naar Cambodja

 • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Cambodja vlieg je naar of van Phnom Penh of Siem Reap.
 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar Cambodja. De meeste vluchten hebben een overstap in Bangkok.
 • Vlieg je vanaf Amsterdam, dan zijn de vluchten van KLM of Cathay Pacific via Bangkok of Hongkong de beste opties.
 • Vlieg je vanaf Brussel, dan is de vlucht van Thai Airways via Bangkok de beste optie.
 • Let bij een vlucht met overstap niet alleen op de prijs, maar ook op de duur van je vluchten en overstap.
 • Let bij het boeken van een vlucht op de aankomstdatum. Vaak kom je een dag later aan. Houd hier rekening mee in je reisschema.
 • Heb je een vraag over de aansluiting van je vlucht op je reisplan? Neem dan contact op Jurry, je reisexpert van Better Places in Cambodja. Hij beantwoordt graag je vragen over vliegtickets.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij.

Compensatie van CO2 uitstoot

Wij vinden het belangrijk om in de toekomst nog steeds mooie reizen aan te kunnen bieden. Wij kiezen er daarom voor om de CO2 die we met onze reizen veroorzaken te compenseren. Wij compenseren niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Jij betaalt hiervoor niets extra’s, de compensatie van de CO2-uitstoot nemen wij voor onze rekening. Boek je via FlyGRN, dan wordt de CO2 uitstoot van je vluchten dubbel gecompenseerd.

Boek je vlucht via FlyGRN

Wij raden aan om via FlyGRN de vluchten voor je reis te boeken. FlyGRN laat de CO2 uitstoot van je vlucht zien en compenseert deze gratis! Wanneer je een vlucht zoekt voor een korte afstand, laat FlyGRN automatisch de alternatieve route per trein zien.
Lees het interview met Jelle Bekirovic, de oprichter van FlyGRN.

Boek je vlucht via FlyGRN

 

Met de elektrische taxi naar Schiphol

Boek je taxi naar Schiphol van te voren bij Travel Electric. Dit is de eerste elektrische taxiservice van Europa. Travel Electric is een Social Enterprise. Dit betekent dat zij ondernemen voor een betere wereld.

Je reisexpert helpt je graag

Neem contact op met Jurry voor meer informatie over de beste verbindingen en luchtvaartmaatschappijen naar Cambodja. Wij adviseren om je vliegtickets Cambodja pas vast te leggen nadat het landarrangement bevestigd is.