De koninklijke familie hoeven we niet te inspireren. Die gaan elk jaar skiën in Lech tijdens de voorjaarsvakantie. Ben jij geen royal op latten, maar wil je het weekje vrij wel goed besteden? Wij tippen de mooiste bestemmingen voor reizen in de voorjaarsvakantie.

Reizen in de voorjaarsvakantie

In Nederland wordt de voorjaarsvakantie meestal gehouden in de tweede week van februari. In België is het de week van Aswoensdag. De krokusvakantie, zoals die ook wel een genoemd wordt, duurt een week. Ben je gebonden aan de schoolvakanties? Dan is het slim om je tijd zo goed mogelijk te besteden. Zeven dagen is niet zoveel. Tel je het weekend vóór het officiële begin van de vakantie mee? Dan heb je plotseling negen dagen vrij. Dat schept mogelijkheden. Want in negen dagen kun je prima een korte gezinsvakantie door Spanje plannen. Of wat dacht je van een reis door Jordanië met kinderen?

Zorgeloos reizen in de voorjaarsvakantie

Negen dagen vrij is niet veel voor een bijzondere rondreis met het gezin. Bovendien heb je het vast al druk genoeg met de dagelijkse beslommeringen om ook nog een mooie vakantie te plannen. Genoeg reden om toch maar thuis te blijven. Wacht even! Hoe fijn is het wanneer iemand anders jouw vakantie plant, helemaal zoals jij het voor je ziet? Iemand die het land door het door kent, zodat je efficiënt, veilig en comfortabel kan reizen. Bij ons zit je goed. Samen met een lokale reisexpert stel je de ideale rondreis samen, die perfect past bij jouw gezin. Zo haal je alles uit de korte voorjaarsvakantie, zonder dat het je stress oplevert. Je zult zien dat je ineens heel veel kan doen met weinig tijd. Waar wacht je nog op? Bekijk meteen deze inspirerende voorbeelden van reizen in de voorjaarsvakantie.

Reizen in de voorjaarsvakantie