''Toen vond ik Better Places en kwam ik in contact met Elena. We hebben heel intensief contact gehad om onze reis helemaal naar wens samen te stellen.''

 “We wilden onze dochter graag bezoeken in Jordanië en toen we ons gingen verdiepen in het land bleek er veel te zien te zijn”, vertelt Ella. “Daarom plakten we een week vakantie aan ons bezoek in Jordanië vast. We hadden verschillende wensen voor die reis, waarvoor veel flexibiliteit nodig was. Onze dochter kon maar een dag vrij nemen van haar werk, dus we hadden inclusief het weekend drie dagen om samen te reizen. Daarna wilden mijn man en ik samen verder, om op het laatst weer met z’n drieën af te sluiten in Amman.” Helemaal op de bonnefooi reizen wilde Ella niet en daarom zocht ze een reisorganisatie die een reis op maat kon maken. “Dat was lastig, want de meeste organisaties houden vast aan hun eigen programma”, zegt ze. “Toen vond ik Better Places en kwam ik in contact met Elena. We hebben heel intensief contact gehad om onze reis helemaal naar wens samen te stellen.”

Jordanië reisverslag
Jordanië vakantie
Jordanië is een prachtig land voor de meest geweldige vakantie ervaringen met de familie. Onze lokale reisexpert Elena heeft veel ervaring in het maken van een vakantie voor het hele gezin.
Jordanië reisverslag

Plan je reis naar Jordanië

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Elena, de reisexpert in Jordanië. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Jordaniëreis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Jordanië of de beste reistijd Jordanië.

Jordanië rondreis op maat

Ella en haar man lieten zich helpen door onze lokale reisspecialist Elena tijdens het samenstellen van haar reis. Wil je ook graag een privé rondreis door Jordanië? Dat kan! Elena, de lokale reisspecialist van Better Places in Jordanië, stelt graag een mooie rondreis samen je. Bekijk hier een paar mooie voorbeeldreizen. Op zoek naar meer inspiratie? Reisjournalisten Daisy en Patrick hebben veel mooie verhalen over hun ervaringen in Jordanië.

Beste reistijd Jordanië

De beste reistijd in Jordanië is van half maart t/m half mei en half september t/m half november. In juni en december kun je ook prima een rondreis Jordanië maken.

Gerelateerde klantervaringen