Ema - reisexpert Noord-Macedonië

"Hallo, ik ben Ema en ik ben je Noord-Macedonië specialist. Al meer dan 30 jaar werk ik in het toerisme en dat doe ik nog steeds met veel passie en plezier. Ik stel graag een reis op maat voor je samen, langs de meest unieke plekken in Noord-Macedonië."

Reisspecialist Noord-Macedonië - Ema

Ontvang een voorstel op maat

Geef Ema je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Noord-Macedonië rondreis

Reisexperts Ema en Marjana helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Noord-Macedonië rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Ema en haar lokale team altijd bereiken. Daarnaast geven zij je graag ook meer tips voor leuke uitstapjes, restaurantjes en bijzondere plekken op jouw route.

Plan jouw reis naar Noord-Macedonië

Ben je op zoek naar een bijzondere Noord-Macedonië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Ema, de reisexpert in Noord-Macedonië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Ema.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Noord-Macedonië reis? Samen met Ema en Marjana ontwerp je je individuele rondreis Noord-Macedonië met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je naar het meer van Ohrid en wil je een bezoek brengen aan de hoofdstad Skopje, maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, blijft je meestal nog lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Noord-Macedonië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Noord-Macedonië op TrustpilotRondreis of Reviews.