”Zuidelijk Afrika heeft alles”

Wat Judith trekt aan zuidelijk Afrika en Namibië is in eerste instantie de rust en vriendelijkheid van de mensen. ”Maar ook de diversiteit aan cultuur en natuur” zegt Judith. Als reisspecialist Namibië kan Judith haar geluk niet op. ”Ondanks dat ik nu al jaren in zuidelijk Afrika woon blijf ik en verschillende reizen heb gemaakt, blijf ik nieuwe plekjes ontdekken.” Zo zijn er volgens Judith nog ontzettend veel plekken in Namibië waar lang niet iedereen komt.

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor een mooie rondreis door Namibië? Judith heeft een aantal mooie voorbeeldreizen gemaakt. Deze kan je altijd aanpassen naar jouw wensen!

Reisspecialist Namibië: ”Duurzaam reizen”

De reizen die Judith samenstelt zijn zo duurzaam mogelijk en brengen het milieu zo min mogelijk schade toe. ”De lokale gemeenschappen moeten mee kunnen profiteren van het toerisme” zegt Judith. Reizigers worden in contact gebracht met de locals tijdens excursies door townships en er zijn ook enkele homestays beschikbaar. ”We werken daarom ook samen met accommodaties en partners die ook ecologisch handelen, zodat we onze reizen zo duurzaam mogelijk kunnen aanbieden".

Plan jouw reis naar Namibië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Namibië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Judith, de reisexpert in Namibië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij Judith.

Ondersteuning voor én tijdens je Namibië rondreis

Reisexpert Judith helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Namibië rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Judith te allen tijde bereiken per Whatsapp. Daarnaast geeft Judith je zijn eigen tips voor leuke restaurantjes en café’s tijdens je rondreis.

Reisspecialist Namibië: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Namibië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale reisspecialist in Namibië die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Namibië specialist: Gemak en garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is, leg je het vast via het boekingsformulier op onze site. Gemakkelijk: je betaalt in euro’s op de Triodos rekening van Better Places in Nederland. Daarnaast biedt Better Places nog meer financiële zekerheid: we zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds.