Reisspecialist Zwitserland trein Rob

Plan jouw reis naar Zwitserland

Ben je op zoek naar een actieve Zwitserland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg onze reisexperts die in Zwitserland wonen. Nina helpt je graag aan een actieve reis, terwijl Rob graag een reis per trein voor je samenstelt. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nina of Rob.

Rob - Reisexpert Zwitserland treinreizen

Mijn naam is Robertus, maar je mag me Rob noemen. Met mijn team stel ik al jarenlang treinreizen samen. Onze expertise in toerisme en spoorwegen, maar vooral onze passie voor hetgeen we doen, zorgt ervoor dat we je de beste reiservaring kunnen bieden. Wij houden van ons land en kennen de verborgen plekjes, die we maar al te graag met je delen!

Zwitserland specialist Rob bij Tierhoernli

Ontwerp je Zwitserland vakantie op maat

Zwitserland is geliefd vanwege de indrukwekkende natuur, en tijdens je reis zul je daar niet aan ontkomen. Maar wist je dat het treinnetwerk van Zwitserland ook erg efficiënt is? Hierdoor is een treinreis door Zwitserland een gemakkelijke, leuke én duurzame optie!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Rob doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Nina of Rob je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je rondreis Zwitserland

Reisexpert Rob helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Zwitserland rondreis per trein, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Rob of zijn collega's altijd bereiken. Daarnaast geeft Rob je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.