Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Nina biedt een breed scala aan actieve vakanties, met bagagevervoer van de ene plek naar de andere. Zeer goed georganiseerd en op prachtige plekken in Zwitserland geweest. Dankjewel!

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

Samen met mijn vrouw maakte ik een individuele wandelreis door Zwitserland. We kwamen langs enkele van de meest prachtige bergpassen. Vanaf het moment dat we aankwamen tot aan het moment dat we vertrokken waren Nina en haar team beschikbaar voor ons indien dat nodig was. We bevelen de organisatie van harte aan!

We hielden van de gehele reis en kunnen Rob niet genoeg bedanken dat het allemaal zo goed ging. Alles werd ons zo gemakkelijk gemaakt wat betreft de treinkaartjes en de routebeschrijving naar accommodatie. We hebben je al bij een paar andere mensen aanbevolen!

We zijn gisteren thuisgekomen na een fantastische reis! De planning van Rob was geweldig en Zwitserland is adembenemend! De hotels waren ook geweldig. Nogmaals bedankt, ook voor het leuke presentje!

Plan jouw reis naar Zwitserland

Ben je op zoek naar een actieve Zwitserland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg onze reisexperts die in Zwitserland wonen. Nina helpt je graag aan een actieve reis, terwijl Rob graag een reis per trein voor je samenstelt. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nina of Rob.

Reiservaringen Zwitserland

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Zwitserland op TrustpilotRondreis of Reviews.

Zwitserland met kinderen

Wil je graag naar Zwitserland reizen met je gezin en ben je op zoek naar een bijzondere, actieve familiereis door dit mooie land? Bij Better Places boek je je hele reis bij een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. 

Beste reistijd Zwitserland

Hou voor de mooiste Zwitserland ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Zwitserland is afhankelijk van het type vakantie dat je zoekt. Lees meer over de beste reistijd Zwitserland.