Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Nina biedt een breed scala aan actieve vakanties, met bagagevervoer van de ene plek naar de andere. Zeer goed georganiseerd en op prachtige plekken in Zwitserland geweest. Dankjewel!

Lees hieronder meer Zwitserland reiservaringen.

Samen met mijn vrouw maakte ik een individuele wandelreis door Zwitserland. We kwamen langs enkele van de meest prachtige bergpassen. Vanaf het moment dat we aankwamen tot aan het moment dat we vertrokken waren Nina en haar team beschikbaar voor ons indien dat nodig was. We bevelen de organisatie van harte aan!

Plan jouw reis naar Zwitserland

Ben je op zoek naar een actieve Zwitserland rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nina, de reisexpert in Zwitserland. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nina.

Reiservaringen Zwitserland

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Zwitserland op Trustpilot of Rondreis.

Zwitserland met kinderen

Wil je graag naar Zwitserland reizen met je gezin en ben je op zoek naar een bijzondere, actieve familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Nina kan je reis afstemmen op de wensen van jou én je kinderen.

Beste reistijd Zwitserland

Hou voor de mooiste Zwitserland ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Zwitserland is afhankelijk van het type vakantie dat je zoekt. Lees meer over de beste reistijd Zwitserland.