In het zuiden van Frankrijk tref je de prachtige regio Occitanië. Makkelijk te bereiken met de trein of eigen auto, en bijzondere excursies in het thema van lokale producten en een positieve impact maken. Tijdens een rondreis door Zuid-Frankrijk beleef je de verschillende landschappen. Je maakt mooie wandelingen door de bergen, bezoekt stadsboerderijen in Montpellier en Marseille, en verblijft in ecologische accommodaties.

Ben je graag actief tijdens de vakantie? We bieden wandel- en fietsvakanties aan in de regio Bretagne, in het westen van Frankrijk. In deze mooie regio langs de kust ervaar je de combinatie van de afwisselende natuur, de frisse zeelucht, en de middeleeuwse steden. Door de relatief vlakke routes is het een gebied voor fietsers van alle niveaus. Ook is de kustlijn een prachtige omgeving om te wandelen. 

Rondreizen door Frankrijk

Onze rondreizen door Frankrijk zijn zorgvuldig samengesteld door onze lokale reisexperts. Het zijn ideale rondreizen vol prachtige fiets- en wandelroutes in Bretagne, en authentieke lokale ervaringen in het Zuiden van Frankrijk. Een dagje meer of minder kan altijd, maar maatwerk is niet mogelijk bij deze reizen.

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Frankrijk maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je Frankrijk rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Voorkom drukte en overtoerisme, reis in het voor- of naseizoen

Reisadvies Frankrijk

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Frankrijk. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie