Vind je vliegtickets naar Sicilië

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places op Sicilië zijn er verschillende vliegroutes naar Catania en Palermo. Deze kun je hieronder bekijken.

Naar Catania

  • Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks met KLM en Transavia naar Catania.
  • Vanaf Eindhoven vlieg je rechtstreeks met Ryanair naar Catania.
  • Vanaf Brussel vlieg je rechtstreeks met Brussels Airlines naar Catania.

Naar Palermo

  • Vanaf Amsterdam vlieg je rechtstreeks met EasyJet naar Palermo.
  • Vanaf Rotterdam vlieg je rechtstreeks met Transavia naar Palermo.
  • Vanaf Brussel vlieg je rechtstreeks met Ryanair en Tuifly naar Palermo.

Heb je een vraag over de aansluiting van de vlucht op het reisplan? Neem dan contact op met Mario, de reisexpert van Better Places op Sicilië.

Tips bij het boeken van je vlucht

  • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
  • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
  • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.

Sicilië is ook goed te bereiken per trein. Met de trein maak je een prachtige roadtrip door Europa. Lees hier meer informatie over hoe je met de trein naar Sicilië kunt reizen.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we voor je op een rij.

De gemiddelde uitstoot van een vlucht naar Sicilië is 815kg CO2e (Bron: Atmosfair)

Bij Better Places compenseren we de CO2-uitstoot van al onze reizen. Wij compenseren niet alleen het landarrangement, maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Omdat vliegen veel te goedkoop is, betalen wij daarnaast een vrijwillige CO2-taks. Dat bedrag investeren we in duurzame energieprojecten.

Boek je vlucht via FlyGRN

Wij raden aan om via FlyGRN de vluchten voor je reis te boeken. FlyGRN laat de CO2 uitstoot van je vlucht zien en compenseert deze gratis! Wanneer je een vlucht zoekt voor een korte afstand, laat FlyGRN automatisch de alternatieve route per trein zien.
Lees het interview met Jelle Bekirovic, de oprichter van FlyGRN.

Boek je vlucht via FlyGRN

 

Met de elektrische taxi naar Schiphol

Boek je taxi naar Schiphol van te voren bij Travel Electric. Dit is de eerste elektrische taxiservice van Europa. Travel Electric is een Social Enterprise. Dit betekent dat zij ondernemen voor een betere wereld.

Plan jouw reis naar Sicilië

Ben je op zoek naar een bijzondere Sicilië rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Mario, de reisexpert op Sicilië. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Mario.