Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten. Lees meer over de Reisgraag Award.

''Albanië is een mooi land met prachtige onbedorven steden, iedereen is erg behulpzaam en gastvrij. Dank Manjola, mede dankzij jou hebben wij een onvergetelijke reis gehad!''

Lees hieronder meer Albanië reiservaringen.

Reviews ontbreken vanwege de cookie instellingen van je browser, klik hier om ze te bekijken

”Een uitstekende reisorganisatie die goed naar haar klant luistert en adviseert over de lokale hoogtepunten en gebruiken. Alle afspraken worden nagekomen en dit tegen een schappelijke prijs. Dat ze daarnaast begaan zijn met het milieu door de CO2 uitstoot van de reizigers via duurzame projecten te compenseren vind ik een pluspunt.”

Plan jouw reis naar Albanië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Albanië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Manjola, de reisexpert in Albanië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Manjola.

Albanië reiservaringen

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen met Better Places op Reisgraag of Rondreis.

Albanië met kinderen

Albanië is een prachtige bestemming om een mooie familiereis te maken. Een divers land met een prachtige kustlijn, mooie bergwandelingen en een fijne cultuur. Onze lokale reisspecialist heeft een voorbeeldreis gemaakt om met de kinderen door Albanië te reizen.

Beste reistijd Albanië

Je plant je reis naar Albanië het beste in het voor- of naseizoen. Zo vermijd je het drukke hoogseizoen en geniet je van prachtige landschappen. Hier lees je meer over de beste reistijd in Albanië.