Duurzaam reizen betekent voor ons reizen met een positieve impact. Wij geloven dat toerisme de wereld een beetje mooier kan maken als het op een verantwoorde manier gebeurt. Met onze reizen willen we dat de werkgelegenheid op de plaats van bestemming toeneemt. Wij vinden het belangrijk dat je kennismaakt met locals, zo heb jij een onvergetelijke ervaring en hebben de mensen daar inkomsten. We zorgen voor een duidelijk afvalbeleid, beperken CO2-uitstoot en willen ‘overtourism’ voorkomen. Vind jij het, net als wij, belangrijk dat al die mooie bestemmingen bewaard blijven voor volgende generaties? Laat Manjola of Bekida, de reisexperts voor Albanië, een reis voor je samenstellen vol met positieve impact!

Tips voor een duurzame Albanië reis

Er zijn vele manieren waarop ook jij je reis zo positief mogelijk kan maken. Bekijk al onze tips voor duurzaam reizen. Hieronder hebben we een aantal voorbeelden voor je verzameld om te laten zien hoe je tijdens je reis door Albanië prachtige duurzame ervaringen kan opdoen. Zo draag je ook een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen!

Daisy - locals

"Reizen met een sociale onderneming betekent niet alleen een bijzondere ervaring, je mag je er ook nog eens goed bij voelen. Jouw geld wordt namelijk gebruikt om het leven van de gemeenschap die je bezoekt een beetje beter te maken."

Daisy - Impact Manager Better Places
Daisy