Onze Albanië reizen op maat

Bij Better Places kan je je ideale rondreis helemaal naar eigen wens laten samenstellen. Onze lokale reisexperts Afrora en Bekida zullen hun uiterste best doen om een reis samen te stellen die helemaal past bij jou reisstijl. Om je te inspireren hebben we een aantal voorbeelden van Albanië reizen samengesteld. Deze voorbeeldreizen liggen niet vast en kunnen nog helemaal naar wens worden aangepast. Zie je er leuke onderdelen tussen? Dan kan Afrora of Bekida die voor je toevoegen in je eigen rondreis op maat naar Albanië

Albanië reizen op maat

Albanië is gezegend met prachtige kusten en ruige gebergtes, perfect voor bijvoorbeeld een wandelreis. Overal in het land stromen rivieren die grillige kloven en paradijselijke valleien hebben uitgesleten waar wandelaars van elk niveau hun hart ruim kunnen ophalen. Bekijk onze reizen naar Albanië en doe inspiratie op voor jouw reis. Onze reisexperts Afrora en Bekida kunnen je helpen jouw ideale reis samen te stellen.

Waarom Albanië?

Albanië was vrijwel de gehele vorige eeuw een land dat voor slechts weinigen toegankelijk was. De laatste 20 jaar blijkt pas wat een schoonheid, cultuur en gastvrijheid dit ‘land van de adelaar’ herbergt. De cultuur en historie van de Albanezen zullen je verbazen. Toerisme stijgt gestaag, maar staat nog in de kinderschoenen vergeleken met sommige buurlanden. Romeinse ruïnes, grote meren, een zwoele Middellandse Zee, ruige bergen, wonderschone valleien en een bijzonder gastvrije bevolking maken Albanië een perfecte bestemming voor de avontuurlijk ingestelde reiziger of familie. Wie wil het mysterieuze en indrukwekkende Albanië nou niet ontdekken?

Persoonlijke aandacht tijdens je Albanië reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Albanië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Alle Albanië voorbeeldreizen