Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

We hebben een geweldige reis gehad door Bulgarije en Sirma heeft alles perfect geregeld. Zowel in de voorbereiding als tijdens de reis kregen we altijd snel antwoord op al onze vragen.

Lees hieronder meer Bulgarije reiservaringen.

We hebben met een auto met chauffeur gereisd, en onze chauffeur reed niet alleen goed, hij was ook een perfecte gids! Hij heeft ons ontzettend veel verteld over het land en wist de beste plekken om onderweg te stoppen. Zijn toewijding was enorm, en het voelt alsof we er een vriend bij hebben.

Sirma heeft een perfecte route voor onze Bulgarije reis voor ons samengesteld, waardoor we veel hebben gezien. De gidsen die Sirma had geregeld waren erg goed.

Plan je reis naar Bulgarije

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sirma, onze Bulgarije specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Bulgarije reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Bulgarije of de beste reistijd Bulgarije.

Reiservaringen Bulgarije

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Bulgarije op Trustpilot of Rondreis.

Bulgarije met kinderen

Wil je graag naar Bulgarije reizen met je gezin en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Sirna kan je reis afstemmen op de wensen van jou én je kinderen.

Beste reistijd Bulgarije

Hou voor de mooiste Bulgarije ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Bulgarije is in het voor- en najaar. Lees meer over de beste reistijd Bulgarije.