Bulgarije reizen op maat

Bulgarije heeft het allemaal: prachtige bergen om door te wandelen, pittoreske dorpjes waar eeuwenoude tradities nageleefd worden en een enorm gastvrije bevolking. In onze voorbeeldreizen Bulgarije kan je inspiratie opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Sirma kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Sirma woont haar hele leven al in Bulgarije en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Bulgarije naar wens te maken. Bekijk onze Bulgarije reizen voor de beste tips voor je reis naar Bulgarije.

Waarom Bulgarije?

Bulgarije is nog relatief onbekend, dus als wandelliefhebber heb je vaak de paden voor jezelf. Bulgarije is rijk aan cultuur en er is genoeg te doen! Ontspan bijvoorbeeld aan de Zwarte Zee of wandel door de spectaculaire natuur. Loop door het Rhodope-gebergte, een systeem van valleien, karstgebergten, kloven en grotten. Tijdens je rondreis door Bulgarije kom je ook de meest mooie kloosters tegen. Naast kloosters heeft Bulgarije ook verschillende forten. In Sofia, de hoofdstad van Bulgarije, vind je archeologische overblijfselen, kathedralen, basilieken en het voormalige Koninklijk Paleis. 

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Bulgarije reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Bulgarije reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!