madagaskar ervaringen

''Na onze aankomst moesten we even acclimatiseren maar algauw voelden we ons helemaal op ons gemak''

De prachtige plekken die we bezocht hebben waren allemaal anders, met andere begroeiing en andere dieren. Dat we zoveel verschillende soorten maki’s en lemuren zouden zien hadden we echt niet verwacht. De gidsen in de verschillende natuurparken deden hun uiterste best ons zoveel mogelijk te laten zien. Tijdens de avondexcursies (in de stromende regen) zagen we de mooiste kameleons en piepkleine dwerg- en muismaki’s.

Heel speciaal was ons verblijf op het Palmarium Eiland in het Canal des Pangalanes. Wat een droomplek! De boottrip erheen is al een belevenis op zich en de avondexcursie naar een ander eiland waar we de Aye Aye van dichtbij konden bewonderen was ook een hoogtepunt.

Madagaskar ervaringen
Madagaskar klanervaring
Madagaskar ervaringen

Plan je reis naar Madagaskar

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Frank, de reisexpert in Madagaskar. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Madagaskar reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Madagaskar of de beste reistijd Madagaskar.

Madagaskar rondreis op maat

Marianne en Nelleke lieten hun reis samenstellen door de lokale reisspecialist van Better Places. Wil je ook graag een privé rondreis door Madagaskar? Dat kan! Frank, de lokale reisspecialist van Better Places in Madagaskar, stelt graag een mooie rondreis samen je. Bekijk hier een voorbeeld van een familiereis. Op zoek naar meer inspiratie? Benieuwd naar meer Madagaskar ervaringen? Traveljunk Robert geeft je 5 goede redenen om naar Madagaskar te gaan!

Beste reistijd Madagaskar

De beste reistijd Madagaskar is in de maanden mei t/m september. In de maanden april, oktober en november kun je ook prima een rondreis Madagaskar maken. Lees meer over de beste reistijd Madagaskar.