''Frank weet precies waar hij het over heeft en onze reis was heel flexibel in te vullen. Wij gaven aan naar wat voor soort reis we op zoek waren en Frank maakte vervolgens een programma op maat.''

De afgelopen jaren reisden Helga en Adam vooral rond in Europa, maar vorig jaar zochten ze een bestemming wat verder weg. “Madagaskar sprak ons meteen aan”, vertelt Helga. “Het is een bijzonder eiland en een paradijs voor biologen, omdat er zoveel unieke planten- en dierensoorten voorkomen. De natuur leek ons prachtig. We kwamen in aanraking met Frank, de lokale reisexpert voor Madagaskar van Better Places en dat contact verliep meteen goed.” Frank woont al jaren in Madagaskar en kent het land op zijn duimpje. “We voelden hoeveel liefde hij heeft voor het land en de mensen”, zegt Helga. “Frank weet precies waar hij het over heeft en onze reis was heel flexibel in te vullen. Wij gaven aan naar wat voor soort reis we op zoek waren en Frank maakte vervolgens een programma op maat. In 3,5 week reisden we met onze privéchauffeur Zoo het eiland over.”

Privé reis madagaskar
Privé reis madagaskar
Privé reis madagaskar

Plan je reis naar Madagaskar

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Frank, de reisexpert in Madagaskar. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Madagaskar reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Madagaskar of de beste reistijd Madagaskar.

Madagaskar rondreis op maat

Helga en Adam lieten hun reis samenstellen door de lokale reisspecialist van Better Places. Wil je ook graag een privé reis door Madagaskar? Dat kan! Frank, de lokale reisspecialist van Better Places in Madagaskar, stelt graag een mooie rondreis samen je. Bekijk hier een voorbeeld van een familiereis. Op zoek naar meer inspiratie? Benieuwd naar meer Madagaskar ervaringen? Traveljunk Robert geeft je 5 goede redenen om naar Madagaskar te gaan!

Beste reistijd Madagaskar

De beste reistijd Madagaskar is in de maanden mei t/m september. In de maanden april, oktober en november kun je ook prima een rondreis Madagaskar maken. Lees meer over de beste reistijd Madagaskar.