“We wilden een reis met volop variatie”

Voor Jan en Annemieke waren de wildparken de hoofdreden om naar Afrika te gaan. “Maar alleen safari’s maken leek ons een beetje eentonig”, vertelt Jan. “Daarom was Zuid-Afrika ideaal, want daar konden we de parken combineren met Kaapstad, het wijngebied en de kust. We wilden een reis met volop variatie.” Jan en Annemieke konden hun reis pas laat boeken. De reisorganisatie waarmee ze eerst contact opnamen verwees hen door naar Better Places. “Better Places werkt met een lokale reisspecialist die zelf in Zuid-Afrika woont en Zsa-Zsa zit daardoor dicht bij het vuur”, zegt Jan. “Ze kon op korte termijn alles voor ons regelen. Het contact verliep vlot en na een paar keer op en neer mailen hadden we het reisprogramma wat we wilden.”

safari zuid-afrika

Kleinschalige accommodaties

Jan en Annemieke zijn erg tevreden over de mooie accommodaties waar ze sliepen. “Het was elke keer weer spannend waar we terecht zouden komen”, zegt Annemieke. “Maar we werden altijd aangenaam verrast door de sfeervolle, kleinschalige accommodaties, die allemaal verschillend van karakter waren. Van bijzondere huisjes op een boerderij tot een kleurrijk guesthouse in een rustige wijk van Kaapstad, alles was even leuk. Dat vond ik een grote meerwaarde van reizen met Better Places.”

groepsfoto Zuid-Afrika
bergen zuid-afrika

Plan jouw reis naar Zuid-Afrika

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Zuid-Afrika? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Judith, de reisexpert in Zuid-Afrika. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Judith.

Beste reistijd Zuid-Afrika

Een rondreis door Zuid-Afrika kan je in principe het hele jaar door goed maken. Lees meer over de beste reistijd Zuid-Afrika.

Meer inspiratie opdoen voor Zuid-Afrika?

Nog niet helemaal zeker waar je volgende reis heen gaat? Wereldreizigers Daisy en Patrick zijn al meer dan twee jaar op reis en bezochten ook Zuid-Afrika. Neem een kijkje op hun website over duurzaam reizen en lees over de mooiste avonturen!