Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Onze reis naar Zuid-Afrika was in één woord fantastisch! We sliepen in bijzondere accommodaties die we zelf waarschijnlijk niet uitgekozen hadden (of niet eens gevonden hadden) en hebben ontzettend genoten van de safari’s in het Krugerpark. In drie weken tijd heeft Better Places voor ons de perfecte vakantie samengesteld, maar we hadden ook nog de ruimte om zelf activiteiten in te plannen. De perfecte combinatie!”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Voor de eerste keer op reis geweest met Better Places in Zuid-Afrika en op basis van onze wensen werd door een van hun experts een op maat gemaakt reisplan samengesteld. Het was een prachtig uitgestippelde route met onderweg geweldige en kleinschalige accommodaties. We hebben enorm van genoten en kunnen Better Places zeker aanbevelen.”

Meer Zuid-Afrika reiservaringen?

Benieuwd naar Zuid-Afrika reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Zuid-Afrika.

Plan jouw reis naar Zuid-Afrika

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Zuid-Afrika? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Judith, de reisexpert in Zuid-Afrika. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Judith.

Reiservaringen Zuid-Afrika

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Zuid-Afrika op TrustpilotRondreis of Reviews.

Zuid-Afrika met kinderen

Zuid-Afrika is enorm geschikt voor een vakantie met zowel jonge als oudere kinderen. Wil je graag een rondreis met de kinderen door Zuid-Afrika plannen? Dat kan! Judith, de lokale reisspecialist van Better Places in Zuid-Afrika, stelt graag een mooie rondreis samen voor het hele gezin. Bekijk hier een voorbeeld van een familiereis, of lees meer over dit mooie land op de blogs van Karlijn.

Beste reistijd Zuid-Afrika

Een rondreis door Zuid-Afrika kan je in principe het hele jaar door goed maken. Lees meer over de beste reistijd Zuid-Afrika.