Duurzame reizen Zuid-Afrika

Bekijk de favoriete reisroute door dit Afrikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 28 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige accommodaties en lodges. Door diverse kennismakingen met de lokale bevolking lever je een directe bijdrage aan ze én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme vakantie Zuid-Afrika 


 

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur in Zuid-Afrika, een avontuurlijke self-drive wilt doen, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar luxe en relaxen. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Zuid-Afrika. Onze reisexpert Judith kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Judith woont al jaren in Zuid-Afrika en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Zuid-Afrika naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Zuid-Afrika

Ga je op reis naar Zuid-Afrika, dan kom je erachter dat het land extreem divers is. Niet alleen door de grootte van het land en de verschillende klimaten die daarbij horen, maar ook doordat het land door verschillende bevolkingsgroepen wordt bewoond is het een smeltkroes van culturen. De meeste mensen zullen dankzij de wildparken een bezoek brengen aan Zuid-Afrika. Daarnaast kun je ook genieten van de vele verschillende landschappen, waaronder uitgestrekte vlaktes, bergen, kloven en stranden. De wijnvelden rondom Stellenbosch mag je uiteraard niet overslaan, en voor het échte Afrika-gevoel is het een aanrader om Lesotho en Swaziland in je reis op te nemen. Na één bezoek wil je meer!