Sunny - Reisexpert Vietnam

Al meer dan 15 jaar werk ik in toerisme en ik heb een grote passie voor reizen. Reizen verbindt mensen uit verschillende delen van de wereld. Vietnam heeft een rijke cultuur, natuur en geschiedenis. Daardoor is het een geweldig land voor een individuele rondreis. Ik help je graag om een unieke reis samen te stellen door mijn thuisland.

Vietnam Reisspecialist

Reizen op maat samenstellen

Sunny werkt al sinds 2006 in het toerisme en heeft een grote passie voor reizen. "Reizen verbindt mensen uit verschillende delen van de wereld. Ik houd ervan om nieuwe dingen te leren en nieuwe culturen te ontdekken met verschillende leefwijzes. Vietnam heeft een rijke cultuur, natuur en geschiedenis, en voor mij is Vietnam daarmee een van de mooiste landen om te bezoeken." Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen voor een reis naar Vietnam. Deze aanvraag zal direct bij Sunny terecht komen en zij zal meteen voor je aan de slag gaan. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen. "Ik help je graag om een onvergetelijke reis naar Vietnam samen te stellen!”

Ontvang een voorstel op maat

Geef Sunny je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Vietnam rondreis

Reisexpert Sunny helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Vietnam rondreis, ze is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Sunny te allen tijde bereiken per Whatsapp. Daarnaast geeft ze je haar eigen insight tips voor leuke restaurantjes en café’s tijdens je rondreis.

Je eigen Vietnam rondreis met onze specialist

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis Vietnam? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sunny, onze lokale Vietnam specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Vietnam reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Vietnam of de beste reistijd Vietnam.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Vietnam reis? Samen met Sunny ontwerp je je individuele rondreis Vietnam met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Vietnam zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Vietnam

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Vietnam op Trustpilot of Rondreis.