Vind je vliegtickets naar Vietnam

Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Vietnam zijn er verschillende vliegroutes, die je hieronder kunt bekijken.

Hanoi

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten op deze route
 • Goede opties vanaf Amsterdam zijn onder meer KLM met overstap in Bangkok, Malaysia Airlines met overstap in Kuala Lumpur, Cathay Pacific met overstap in Hong Kong, Korean Air met overstap in Seoul en China Southern met overstap in Guangzhou.
 • Goede opties vanuit Brussel zijn onder meer Turkish Airlines met overstap in Istanbul, en Qatar met overstap in Doha.
 • Ook vanuit Düsseldorf zijn er verschillende mogelijkheden, alle met minimaal één overstap.

Ho Chi Minh CIty

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten op deze route
 • Goede opties vanaf Amsterdam zijn onder meer KLM (stop Bangkok), Malaysia Airlines (stop Kuala Lumpur), Cathay Pacific (stop Hong Kong), Korean Air (stop Seoul) en China Southern (stop Guangzhou).
 • Goede opties vanuit Brussel zijn onder meer Turkish Airlines en Qatar.
 • Ook vanuit Düsseldorf zijn er verschillende mogelijkheden, alle met minimaal één overstap.

Heen naar Hanoi en terug van Ho Chi Minh

Tip: Tickets voor deze route kun je gemakkelijk kopen door op de bekende ticketsites op “Meerdere bestemmingen” te klikken in plaats van “Retour”

 • Er zijn geen rechtstreekse vluchten op deze route
 • Goede opties vanaf Amsterdam zijn bijvoorbeeld met overstap in Bangkok (KLM), met overstap in Kuala Lumpur (Malaysia Airlines), met overstap in Hong Kong ( Cathay Pacific) en met overstap in Seoul (Korean Air).
 • Goede opties vanuit Brussel zijn onder meer Thai Airlines met overstap in Bangkok, Emirates met overstap in Dubai en Qatar met overstap in Doha.
 • Ook vanuit Düsseldorf zijn er verschillende mogelijkheden, alle met minimaal één keer overstappen.

Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor  voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd. Een directe vlucht levert veel minder milieubelasting op dan dezelfde vliegreis met tussenlandingen.

Tips bij het boeken van je vlucht

 • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
 • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
 • Het is aan te raden je vlucht bij een Europese maatschappij te boeken, zodat je beter beschermd bent in het geval van problemen of vertragingen.
 • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij.

De gemiddelde uitstoot van een vlucht naar Vietnam is 4811kg CO2e (Bron: Atmosfair)

logo voetafdrukBetter Places is gestopt met het compenseren van de CO2-uitstoot van haar reizen. In plaats daarvan willen wij de CO2-uitstoot van al onze reizen elk jaar met 5% verminderen. Omdat vliegen veel te goedkoop is, leggen wij onszelf een vrijwillige CO2-belasting op. Dat geld investeren we in de energietransitie.

Boek je vlucht via FlyGRN

Wij raden aan om via FlyGRN de vluchten voor je reis te boeken. FlyGRN laat de CO2 uitstoot van je vlucht zien en compenseert deze gratis! Wanneer je een vlucht zoekt voor een korte afstand, laat FlyGRN automatisch de alternatieve route per trein zien.
Lees het interview met Jelle Bekirovic, de oprichter van FlyGRN.

Boek je vlucht via FlyGRN

Plan jouw reis naar Vietnam

Ben je op zoek naar een bijzondere Vietnam rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sunny, de reisexpert in Vietnam. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Sunny.