Tips bij het boeken van je vlucht

  • Boek zo vroeg mogelijk als je in een drukke tijd op vakantie wilt, bijvoorbeeld in de kerst- en zomervakantie.
  • Je kunt je CO2 uitstoot eenvoudig reduceren door zo veel mogelijk te kiezen voor rechtstreekse vluchten en nieuwere vliegtuigen, een rechtstreekse vlucht scheelt je bovendien veel tijd.
  • Het is aan te raden je vlucht bij een Europese maatschappij te boeken, zodat je beter beschermd bent in het geval van problemen of vertragingen.
  • Let bij het selecteren van vluchten niet alleen op de prijs, maar ook naar zaken als aantal overstappen, totale reisduur en voorwaarden die gehanteerd worden. Een vlucht boeken met flexibele voorwaarden is in tijden van COVID-19 ten zeerste aan te raden.

Vind je vliegtickets naar Maleisisch Borneo

  • Bepaal waar je vlucht heen gaat en vanaf waar weer terug. Voor de reizen van Better Places in Maleisisch Borneo vlieg je naar en van Kuching of Sandakan.
  • Je reis naar Maleisisch Borneo heeft altijd 2 tussenstops. Eerst vlieg je met een tussenstop naar Kuala Lumpur in Maleisië. Vanuit hier neem je een vlucht naar Borneo. 
  • De opties voor vluchten vanaf Amsterdam naar Kuala Lumpur hebben één overstap. Mogelijkheden zijn onder meer Turkish Airlines, Qatar Airways, Malaysia Airlines en Etihad Airways.
  • Als eerste internationale vlucht reis je via Turkije (Istanboel), Qatar (Doha), de Verenigde Arabische Emiraten (Abu Dhabi) of Singapore (Changi), om zo een aansluiting te hebben op je vlucht naar Kuala Lumpur. 
  • Als andere mogelijkheid kun je vanaf Brussel vliegen met Turkish Airlines, Qatar Airways of Malaysia Airlines, alle met (minimaal) één overstap.
  • Vanuit Kuala Lumpur heb je een korte vlucht naar Kuching of Sandakan. 

De voordelen van een directe vlucht

Het klinkt zo aantrekkelijk: geld besparen door een vlucht met één of meerdere tussenstops te boeken. Maar geld is niet altijd het belangrijkste. Een directe vlucht boeken met een nieuwer vliegtuig kost je misschien wat meer, maar je zorgt wel voor een forse vermindering van de CO2-uitstoot van je reis. Er zijn nog meer redenen om een directe vlucht te boeken en die zetten we hier voor je op een rij.

Compensatie van CO2 uitstoot

Wij vinden het belangrijk om in de toekomst nog steeds mooie reizen aan te kunnen bieden. Wij kiezen er daarom voor om de CO2 die we met onze reizen veroorzaken te compenseren. Wij compenseren niet alleen het landarrangement wat je bij ons boekt maar ook de uitstoot van de vlucht die nodig is om je bestemming te bereiken. Jij betaalt hiervoor niets extra’s, de compensatie van de CO2-uitstoot nemen wij voor onze rekening. Boek je via FlyGRN, dan wordt de CO2 uitstoot van je vluchten dubbel gecompenseerd.

Boek je vlucht via FlyGRN

Wij raden aan om via FlyGRN de vluchten voor je reis te boeken. FlyGRN laat de CO2 uitstoot van je vlucht zien en compenseert deze gratis! Wanneer je een vlucht zoekt voor een korte afstand, laat FlyGRN automatisch de alternatieve route per trein zien.
Lees het interview met Jelle Bekirovic, de oprichter van FlyGRN.

Boek je vlucht via FlyGRN

Je reisexpert helpt je graag

Neem contact op met Nick voor meer informatie over de beste verbindingen en luchtvaartmaatschappijen naar Maleisisch Borneo. Wij adviseren om je vliegtickets voor Maleisisch Borneo pas vast te leggen nadat het landarrangement bevestigd is.

Plan jouw reis naar Maleisisch Borneo

Ben je op zoek naar een bijzondere Maleisisch Borneo rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nick, de reisexpert in Maleisisch Borneo. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nick.